Menu

Overblik i KlubOffice: Har I hold uden trænere?

image
Thomas Kristensen
17. januar 2020 kl. 09:47
Det kan være tidskrævende, at finde frem til den rigtige, når en kamp skal flyttes, hvis ikke det er til at finde en kontaktperson. Et nyt overblik i KlubOffice viser dig, hvis du har turneringshold uden træner eller holdleder.

Konfirmationer, ferier og eksaminer. Der er mange "farlige" kampdatoer i løbet af året, hvor det er vanskeligt at få samlet et hold til kampen. Så skal træneren gå den tunge gang, gribe knoglen og ringe til modstanderholdet. Du kan gøre det lettere for din klubs trænere, at komme i kontakt med trænerkollegaerne ved at sørge for ikke at have turneringshold uden holdkontakter. Du kan nu se i KlubOffice, om din klub har uorden i sagerne. 

Sundhedstjek 

'Overblik' i KlubOffice er din klubs sundhedstjek. Det er her du kan se, om I har spillere uden spillercertifikat, kampe uden holdkort - og ubehandlede online betalinger. Nu kan du altså også se, hvis I har turneringshold, der mangler at få en kontaktperson tilknyttet. 

Find 'Gå til overblik' på forsiden af KlubOffice, og se tallet under 'Kampe'. Hvis tallet er et flot, grønt nul kan du trygt gå videre. Hvis der er en rød markering, kan du klikke videre ind for at se hvilke hold det drejer sig om - og påsætte en kontaktperson på de hold. 

 

Fluebenet, som vist herunder, sørger for at du kun får vist de hold, som ikke har holdkontakter. Du kan se antallet af holdkontakter på tallet ude til højre. 

Se hvordan du med overblikket kan få indhentet spillercertikater på de spillere, der ikke har deres certifikat i jeres klub. 

Hvis din klubs turneringshold er tilknyttet et 'Stamhold' i KubOffice, slipper I for at opdatere kontaktpersoner fra gang-til-gang. Se hvordan her. 

Klubaktiviteter, lettere indlæsning og vedhæftninger 

I den nyeste opdatering af KlubOffice er også kommet et løft til klubaktiviteter, hvor du nu kan vælge en Bcc kopi ved tilmeldinger. Desuden har du, ved en klubaktivitet med begrænset adgang, fået mulighed for at filtrere på hold og afdelinger. 

Der er også optimering til bogføring - og flere muligheder for at vedhæftet filer. 

Læs mere om alle de nye ting i den seneste opdatering af KlubOffice her. 

Luk