Menu

Kampprogram

Menupunkt - "Turneringer og hold" -> "Kampprogram"


Fra denne menu kan man se hele klubbens kampprogram op til 6 måneder frem.

Det er muligt at vise kampprogrammet kun for enkelte rækker - ved at selektere de ønskede rækker under 'Række', ligesom der også kan selekteres på spillesteder og hjemme/udebane kampe.

Fra kampprogrammet er det også muligt at gå direkte videre til udfyldelse af et holdkort - ved at dobbeltklikke på den enkelte kamp.


Dommerpåsætning


Under kampprogrammet er det også muligt at se både om der er påsat dommere til ens kampe, samt hvis det er en døm-selv kamp at påsætte egen dommer.

Hvis man påsætter en lokaldommer på en døm-selv kamp, bliver denne information kun brugt i kampprogrammet's visning for at man kan holde overblik over hvilke kampe man har lavet aftale med en lokal dommer om at dømme.

1) Overblik over påsætninger

I kolonnerne "Dommerprofil" og "Dommer påsat" får du overblikket over hvilke kampe som mangler påsætning samt hvilke kampe der allerede er påsat.

2) Se LU/DBU påsatte dommere

Hvis lokal-unionen/DBU har påsat dommere på kampen, kan du klikke på linket "Vis dommer(e)" for at få vist hvilke dommere som er påsat kampen. Du får blot vist dommernes navne. Klik på "Luk" for at lukke pop-up vinduet.

3) Påsæt lokaldommer

Hvis en kamp har dommerprofilen "04 Lokaldommer" betyder det at der er tale om en døm-selv kamp. Hermed har I mulighed for, at klikke på "Påsæt lokaldommer", søge en person i klubben frem og påsætte denne til kampen. Herefter kan du på kampprogrammet se hvilke kampe som har fået dommere påsat og hvilke kampe som I evt. måtte mangle dommere til.

Med kampene skrevet ind i programmet, er der flueben i klubbens administration. Men herfra skal beskeden gives videre til de kampledere, der har fået ansvaret.

Det kan være noget af en opgave, hvis man har mange døm-selv kampe. Det kan heldigvis gøres meget lettere.

 

Skabeloner sørger for automatisk besked 

De fleste brugere af KlubOffice kender til 'E-mail skabeloner'; en mulighed for at sætte automatisk kommunikation op, så ikke man selv skal skrive en e-mail hver gang man vil kommunikere med medlemmer, trænere eller forældre.
I stedet kan man lave en skabelon, så alle relevante informationer kommer med i e-mailen, helt automatisk.

Den e-mail, der sendes til dem, som bliver sat på som dommere, indeholder således mulighed for at indsætte navn, række, hjemme- og udehold samt spillested- og tidspunkt.


E Mail Skabelon Til DommereVed hjælp af 'flettefelter' - markeret med ## - behøver klubbens administration ikke selv taste oplysninger om kampen til dommeren.

Når skabelonen er sat op, skal den blot vælges under 'Klubben' --> 'Klubinfo' --> 'Indstillinger' i KlubOffice. Så får dommerne automatisk besked. når de bliver sat på - eller fjernet fra en kamp. 


Døm Selv Automatisk BeskedUnder 'Indstillinger' kan man vælge e-mailskabeloner, som automatisk sendes til dommere på døm-selv kampe.

Find inspiration til tekster, der kan sættes ind i skabelonerne - og til at lave skabeloner i klubbens farver - her. 

 

Det er muligt at se kampprogrammer for tidligere sæsoner - via dette ikon i den øverste ikon-linie:

Luk