Menu

Anmodninger fra andre klubber

Menupunkt - "Personer" -> "Medlemmer" -> "Spillercertifikater"


Anmodninger om spillercertifikater fra andre klubber, ender i området "Anmodninger fra andre klubber" og antallet vil blive vist på forsiden af KlubOffice.

1) Fra forsiden af KlubOffice, klikker du blot på boksen "Anmodninger om spillercertifikat" hvorefter du du kommer direkte til området med alle anmodninger.

2) Marker nu den anmodning, du vil behandle, og dobbeltklik på den eller tryk på 'Åbn' fra ikonet i toppen. 

3) Skal en anmodning afvises - så SKAL der skrives en årsag - som personen der afsendte anmodning vil kunne se og modtage på mail. Indtast derfor en årsag, og klik på "Send afvisning"

4) Har anmodningen ikke automatisk fundet et match, så brug dropdown feltet, eller søg den relevante spiller frem.

5) Er medlemmet ikke spærret for udlevering af spillercertifikat, så udfyld nu evt. manglende informationer, og klik på "Godkend".

Der afsendes nu en bekræftelse til den person/klub der lavede anmodningen, og spillercertifikatet overføres.

6) Er medlemmet spærret for udlevering af spillercertifikat, vil anmodningen ikke kunne godkendes, og der vil i stedet fremkomme en advarsel i toppen, med besked om at "Certifikatet kan ikke frigives, da medlemmet har markering i 'Spærret for udlevering af spillercertifikat'."

7) Er medlemmet spærret, og vil du alligevel godkende anmodningen, skal du først gå ind på medlemmets medlemsstamdata og fjerne markeringen i "Spærret for udlevering af spillercertifikat" før du kan godkende anmodningen.

 

Luk