Menu

Skift betalingskort og se kontingentopkrævninger

Menupunkt - "Mit DBU" -> "Mine oplysninger" -> "Mine abonnementer"


Her har klubbens spillere mulighed for at skifte et evt. tilknyttet betalingskort til abonnementsordninger for kontingentbetaling samt få et overblik over alle opkrævninger foretaget via automatisk kontingentkørsel i spillerens klubber.

Skift betalingskort

Log ind på Mit DBU og gå til "Mine oplysninger", vælg "Mine abonnementer" og du kan kun nu se det/de betalingskort som er tilknyttet dig som medlem af en klub. Kan du ikke se et betalingskort, så er der ikke tilknyttet et betalingskort til dit medlemskab i klubben. 

For at skifte betalingskortet skal du blot klikke på "Tilknyt et andet kort" og efterfølgende udfylde kortoplysningerne fra dit nye kort.

Man kan kun se de betalingskort, som er tilknyttet en selv og altså ikke betalingskort som måtte være tilknyttet en spiller som man er kontaktperson for. Så skal man eks. skifte et betalingskort som er tilknyttet sit barn, så skal man altså logge ind på Mit DBU som barnet og ikke som sig selv.

 

Opkrævninger

Her får du et overblik over alle de opkrævninger, som er foretaget via automatisk kontingentkørsel i dine tilknyttede klubber. Du vil her se både dine egne opkrævninger, samt opkrævninger for spillere som du evt. måtte være kontaktperson for.

I kolonnen "Status" kan du se den enkelte opkrævnings status og er den ikke betalt kan man klikke på linket "Gå til betaling" for at betale opkrævningen.

Når betalingen så er foretaget, så vil status automatisk blive opdateret og hvis man samtidig blev tilknyttet et abonnement, så vil ens kortoplysninger tilknyttet abonnementet vist i toppen under Abonnementer.

Er man kontaktperson for flere spillere, evt. med tilhørsforhold til forskellige klubber, vil man kunne se alle opkrævningerne som hører til en selv samt alle de spillere som man er kontaktperson for.

Luk