Menu

Banebooking

Menupunkt - "Klubben" -> "Turneringer og hold" -> "Banebooking"


Allerførst skal man sikre sig, at man har opretttet alle klubbens baner og omklædningsrum.

Se mere om oprettelse af baner og omklædningsrum her - Oprettelse af baner / Oprettelse af omklædningsrum.

Banebookingen består af 2 forskellige visningstyper, herunder "Kalender" og "Liste" visning.

Kalendervisningen er standard visningen som man automatisk kommer ind på når man går til menuen. Listevisningen er en mere skematisk oversigt over de bookede tider, samt evt. manglende bookinger. Fra liste visningen kan også foretages "quickbooking" af kampe.


Personlige indstillinger


Det er muligt at opsætte sine egne personlige indstillinger til, hvordan man ønsker banebooking vist pr. default.

Blandt ikonerne i toppen, kan man oprette personlige indstillinger for, hvilke indstillinger for baner, tidsrum, spillesteder m.v. som man ønsker vist når man går ind på banebooking "Kalender" visningen.

Klik på ikonet "Indstillinger" i toppen

Udfyld nu dine personlige indstillinger og klik på "Gem"

 


"Kalender"-visning


Kampe søges frem under Kampsøgningen i venstre side og kan så få tildelt en bane samt omklædningsrum til hjemmehold, udehold og dommer.

Kampen kan også "trækkes" direkte ind på en bane ved at holde inde på det lille "kryds" ude til venstre for den enkelte kamp og så trække kampen ind på baneoversigten til højre.

Det er også muligt at oprette en ny booking, ved at klikke på ikonet "Opret en ny booking" øverst til højre.

Herefter kan du enten søge en kamp frem som bookingen omhandler eller du kan oprette en almindelig banebooking som ikke er til en bestemt kamp i systemet. Giv bookingen en overskrift og udfyld alle informationer omkring bookinger herunder beskrivelse, spillested, bane (eller om banen er lukket) samt evt. omklædningsrum og sidst men ikke mindst det tidsrum som bookingen dækker. Er der tale om en manuel booking, er det ligeledes muligt at lave en gentagende booking som dermed gentages med fast interval.


"Liste"-visning


I listevisningen er det muligt at se aktuelle bookinger i en skematisk listevisning. Man har også mulighed for, at markere at man vi se kampe som IKKE har en banebooking endnu, og dermed lave en nem og hurtig booking til kampen.

Start med at filtrere på start og slutdato samt spillested og række. Vælg så om du ønsker at medtage ikke bookede kampe i visningen, og klik så til sidst på "Søg".

Nu listes så alle de bookede kampe, samt kampe som endnu ikke har en banebooking (hvis dette er valgt).

Klik nu på blyanten ude til højre for at redigere en eksisterende booking, eller hvis kampen endnu ikke har en booking, så vælg bane samt omklædningsrum og klik på det grønne plus tegn ude til højre for at gemme bookingen.

Luk