Menu

Gaveindsamling

Menupunkt - "Økonomi" -> "Gaveindsamling"


Gaveindsamling

Følg nedenstående vejledning for at oprette en fradragsberettiget gaveindsamling hos DBU. Læs mere på www.dbu.dk/gaveindsamling


1) Login i KlubOffice og gå til menupunktet "Økonomi" -> "Gaveindsamling"

2) Dobbeltklik nu på en eksisterende gaveindsamling, eller klik på ikonet oppe til højre (Alt+n) for at starte en ny gaveindsamling

3) Udfyld nu alle informationerne og klik til sidst på "Gem" for at oprette gaveindsamlingen.

4) Gaveindsamlingen er nu oprettet automatisk sendt til gennemgang hos DBU fundraising.

5) På oversigten over klubbens gaveindsamlinger, bliver status på den enkelte gaveindsamling ændret til "Aktiv" når DBU fundraising har godkendt og aktiveret gaveindsamlingen.

6) Når gaveindsamlingen er i gang, kan man ved at dobbeltklikke og gå ind på den enkelte gaveindsamling, følge alle de indkomne donationer via fanen "Donationer"

7) Oversigten over donationer kan eksporteres til Excel ved fra Donationer fanen at klikke på Excel ikonet som eksporterer en Excel fil med alle de samme data som vises i oversigten.

 


Visning af gaveindsamling og donationer

På www.dbu.dk/gaveindsamling kan man se en samlet oversigt over alle gaveindsamlinger oprettet via DBU fundraising. Her finder man sin egen gaveindsamling, og kan så klikke på "Afgiv donation" for at donere til gaveindsamlingen.

Herefter udfyldes så alle informationerne og man går til betalingen og gennemfører selve betalingen. Når betalingen er gennemført, fremgår donationen på fanen "Donationer" på gaveindsamlingen i Kluboffice.

 

Luk