Menu

Inspiration til email skabeloner

Emails er for de fleste klubber en vigtig del af kommunikationen med medlemmer, frivillige og sponsorer. Ved indmeldelse. Når der skal betales kontingent. Og når der sendes faktura ud. De små ting kan gøre forskellen på en god - og på en dårlig oplevelse. 

I afsnittet her har vi samlet tips til at få opbygget en værktøjskasse af gode email skabeloner. Der er nemlig ingen grund til at lave det samme arbejde flere gange, og med skabeloner undgår I at skulle starte forfra hver gang der skal sendes de email, som til forveksling ligner hinanden. 

1. Byg en skabelon med klubbens udtryk 

I kan med de nye 'Designskabeloner' i KlubOffice lave skabeloner med klubbens grafiske udtryk. Læs mere om muligheden her. Hvis man har evner ud i HTML, kan man også selv designe sin skabeloner. Få inspiration til HTML-kode her

2. Byg et kartotek af skabeloner, som I kan bruge i KlubOffice

Når I har lavet den grafiske skabelon, kan I kopiere den, og begynde at lave skabeloner til alle lejligheder - fx indmeldelse, kontingentkørsel, holdkortspærringer osv. I behøver ikke lave dem alle sammen på én gang - men det kan være en god øvelse, at vænne sig til at oprette en skabelon, når I laver en email, som I måske får brug for igen. 

Under 'Se flere relaterede tips' - og via links herunder -  kan du se forslag til tekster, som I er velkomne til at bruge. 

Automatisk kontingentkørsel 

Holdkortspærring 

Klubaktiviteter med online tilmelding 

Luk