Email skabeloner

Menupunkt - "Klubben" -> "Kommunikation" -> "Email skabeloner"

For at kunne bruge emailskabeloner, til emails i forbindelse med automatiske kontingentkørsler, fakturaudsendelse m.v. skal disse skabeloner først oprettes.

1) I KlubOffice skal du gå til menuen "Klubben" -> "Kommunikation" -> "Email skabeloner"

2) Her kan du se og redigere evt. allerede definerede emailskabeloner, eller oprette en ny emailskabelon ved at klikke på ikonet "Opret ny emailskabelon (Alt+n)"

3) Vælg nu først hvilken type emailskabelon som du ønsker at oprette (1)

4) Skriv derefter et sigende navn (2), så du kan genkende skabelonen i oversigten, og udfyld selve email indholdet (3).

5) Når skabelonen er som du gerne vil have den, så klik på "Gem ændringer" (4)

6) Emailskabelonen er nu oprettet (5), og du kan klikke på den grønne pil (6) for at komme tilbage til oversigten.

7) Den nye skabelon ligger nu i oversigten, og kan vælges til den relevante email type rundt om i KlubOffice.