Menu

Sådan gør man 'UEFA Playmakers' til medlemmer

image

Når de 5-8 årige piger i 'UEFA PlayMakers' projektet forhåbentlig på et tidspunkt får lyst til at være medlemmer i jeres klub, skal de flyttes til det rigtige sted i KlubOffice. 

Se i denne vejledning, hvordan du gør det med ganske få klik. 

Flyt deltagerne til en ny sportsgren, afdeling og stamhold 

OBS! Bruger i 'online indmeldelse' kan det være en god idé, at lade spillerne melde sig ind selv. Se hvorfor i bunden af siden. 

Gå til 'Medlemsoversigt' i KlubOffice. 

1. Start med at vælge sportsgrenen 'UEFA PlayMakers', og tryk 'Søg'. 

2. Marker de medlemmer, der skal flyttes til en anden afdeling i klubben. Hold Ctrl eller Cmd inde for at markere flere medlemmer. Du kan også vælge at medtage hele søgningen. I så fald skal du ikke markere nogen på listen.

3. Tryk på 'Opryk medlemmer' ikonet. 

 

Nu får du en dialogboks frem på skærmen, hvor du først skal vælge 'Tilføj sportsgren til medlemmer'. 

Herefter får du mulighed for at vælge hvilken sportsgren, afdeling og stamhold, spillerne skal flyttes til. Der er desuden mulighed for at vælge en debitorgruppe, hvis I benytter KlubOffice som kontingentsystem. 

Tryk på 'OK' for at tilføje spillerne til den sportsgren, afdeling og stamhold, du har valgt. 

 

Medlemmerne fjernes ikke fra 'UEFA PlayMakers'. Du kan fjerne medlemmerne fra 'UEFA Playmakers' på samme måde som du tilføjede dem - ved at markere de medlemmer, der skal udmeldes. 

I stedet for 'Opryk medlemmer', skal du trykke på 'Indmeld/udmeld' ikonet. 

Tilbyder I online indmeldelse?

Hvis I tilbyder klubbens medlemmer online indmeldelse, kan det være en god idé, ikke at benytte ovenstående vejledning - men i stedet lade medlemmerne melde sig ind selv. 

Hvorvidt I skal gøre det fra KlubOffice - eller lade spillerne (forældrene) melde sig ind selv - afhænger af dette spørgsmål: Skal medlemmerne betale for medlemskab inden næste kontingentkørsel? 

Hvis ja, så er det en god idé, at lade medlemmerne melde sig ind selv. Således opkræves de, i forbindelse med indmeldelsen, samme beløb som andre nye medlemmer - og får tilknyttet et betalingskort til medlemsabonnementet. 

Hvis nej, har det mindre indflydelse. Medlemmerne vil i stedet få tilsendt et betalingslink næste gang, der skal betales kontingent. 

 

 

 

Luk