Medlems- og fordelskort

Menupunkt - "Klubben" -> "Klubinfo" -> "Medlems- og fordelskort"

'Medlems- og fordelskort' er jeres nye digitale medlems- og fordelskort. Slut med plastikkort og tung administration. Kortet er aktivt mens spillere, trænere og ledere er i klubben - og forsvinder automatisk igen, når de ikke længere er.

I får desuden en unik mulighed for at vise jeres samarbejdspartnere frem på kortet.

Læs meget mere om digitale medlems- og fordelskort her - eller aktiver kortet herunder.

Betingelser

Når I aktiverer 'Medlems- og fordelskorter' får I en gratis adgang til modulet i de første 30 dage, hvorefter I automatisk opkræves kvartalsvis ud fra antallet af medlemmer i klubben jfr. nedenstående priser.

Ønsker I ikke at fortsætte jeres brug af modulet, efter den gratis periode på 30 dage, skal I selv sørge for at deaktivere modulet inden de 30 dage er gået, hvorefter I vil blive opkrævet for modulet.

Priserne er følgende

3,75 kr. kr. pr. medlem om året (med visning af DBU fordele)
6,00 kr. kr. pr. medlem om året (uden visning af DBU fordele - uanset antallet af korttyper)