Medlems- og fordelskort

Menupunkt - "Klubben" -> "Medlems- og fordelskort"

Fra menupunktet "Klubben" -> "Medlems- og fordelskort" får man en oversigt over alle de medlemskort som er oprettet i klubben, sammen med lidt basis information.

Har man ikke oprettet nogen medlemskort endnu, så lander man automatisk på et default kort som er oprettet for jer, og som I kan arbejde videre ud fra.

Se en lynguide til at komme i gang med medlems- og fordelskort her:

Stamdata

Den første side man lander på, det er default kortets stamdata, hvor man skal definere kortets design, opsætning m.v.

• Aktiv
    • Her markeres om kortet skal være aktivt og dermed vises for klubbens medlemmer
  • Farver
    • Her defineres baggrundsfarve, bundfarven og venstre side (og knappers) farve
  • QR-kode
    • Her kan du angive om der skal tilføjes en unik QR-kode (bestående af Fornavn Efternavn - DBU ID) eller blot et link eller tekst, som vises på kortet
  • DBU fordele
  • Spærret for holdkort
    • Hvis du markerer her, så vil spillere, der er spærret for holdkort, ikke kunne tilgå medlemskortet. Så snart spærringen for holdkort fjernes på medlemmet, så vil medlemskortet være tilgængeligt for medlemmet i app'en.
  • Intet profilbillede
    • Hvis du markerer her, så vil personer uden profilbillede, ikke kunne tilgå medlemskortet med mindre de uploader et profilbillede. Upload af billede kan foretages direkte på selve medlemskortet.

Nederst vises et preview af, hvordan medlemskortet kommer til at se ud i Fodbold app'en, med de aktuelle indstillinger.

Når alt er som man gerne vil have det, så tryk på "Gem ændringer" og gå videre til fanen "Sponsoraftaler/Klubfordele" for at fortsætte konfigurationen.

Sponsoraftaler/Klubfordele

Her får du en koblet oversigt over, hvilke klubfordele som der er tilknyttet til det aktive medlemskort.

På ikonet øverst til højre, kan du gå til en samlet side med overblik over alle sponsorer/fordele som er oprettet i klubben. Se mere information om overblikket i den nederste sektion her på siden.

Klik på "Tilføj ny sponsor" for at oprette en ny sponsor

Udfyld nu alle de relevante informationer omkring sponsoren/fordelen.

Tilføj og tilpas/beskær et billede som skal vises sammen med sponsoren/fordelen. Det kunne eks. være sponsorens logo eller lign. (Vi anbefaler filformatet 'png' med transparent baggrund samt filstørrelsen 300px x 400px for optimal visning på kortet)

Klik på "Gem" for at gemme sponsoren/fordelen, når du har udfyldt alle informationerne.

Du får nu vist detaljerne og hvordan billedet kommer til at se ud efter beskæring og kan nu blot klikke på "Gem" for at lukke vinduet.

På oversigten er sponsoren nu tilføjet, og du kan tilføje flere sponsorer/fordele til dit kort. Du har også mulighed for at sortere sponsorerne ved drag and drop ude til venstre, samt at til/fravælge om sponsoren skal vises på bagsiden af kortet eller kun på listen over alle sponsorer/fordele.

Når du har tilføjet/oprettet alle de relevante sponsorer, så klik videre til fanen "Begrænset adgang"

Begrænset adgang

Kortet er som udgangspunkt tilgængeligt for ALLE klubbens personser, dvs. alle med et hverv i klubben samt alle klubbens fodboldspillere.

Her har du dog mulighed for at begrænse adgangen, for netop dette medlemskort, til bestemte klubhverv, persongrupper, afdelinger, stamhold og/eller køn samt aldersgrupper.

Det er muligt BÅDE at vælge en persongruppe, eks. bestyrelsen og samtidig alle med årgang 2005-2020. Det kunne være relevant hvis kortet for eksempel skulle give gratis adgang for bestyrelsen og alle ungdomsmedlemmer i årgang 2005-2020 til alle klubbens 1. holds kampe.

OBS! Man kan ikke have en medlemssegmentering med angivelse af både alder og årgang. Her er det enten eller.

Her er det muligt at sende en besked til alle som har adgang til medlemskortet.

Der kan både vælges at bruge en forudoprettet "emailskabelon" eller manuelt udfylde beskeden som skal sendes.

1) Udfyld emnefeltet og vælg evt. en skabelon eller udfyld indholdsteksten manuelt.

2) Når beskeden er som du vil have den, så klik på "Send besked" for at sende beskeden til alle kortindehaveres beskedcenter,

3) Du modtager herefter en bekræftelse på at beskeden er sendt til modtagernes beskedcenter

Oprettelse af nye medlemskort

Klik på ikonet øverst til højre for at oprette/åbne et nyt medlemskort.

Udfyld herefter kortets stamdata og klik på "Gem ændringer".

Herefter kan der tilføjes eksisterende sponsorer/fordele, tilføje nye sponsorer/fordele, samt evt. angive begrænset adgang og udsende beskeder til kortindehaverne.

Klubbens sponsoraftaler/klubfordele

Klik på ikonet øverst til højre åbne oversigten over alle klubbens oprettede sponsorer/fordele

Her kan du se alle de oprettede sponsorer/fordele i klubben, samt hvilke medlemskort som de er tilknyttet. Det er også muligt direkte herfra, at oprette nye sponsorer/fordele som så efterfølgende til tilføjes til klubbens medlemskort.