Menu

Integration/API til infoskærmssystemer

Opsætning

Har man købt sig en infoskærmsløsning via en udbyder som har API integration til DBU's data, eks. NordicScreen og/eller MediaConnect, så er der et par forskellige ting man skal være opmærksom på...

Til selve API integrationen skal bruges en såkaldt Webservice nøgle. Denne nøgle finder I under Klubben -> Klubinfo og sektionen "Supplerende information" i KlubOffice. Denne nøgle skal udbyderen bruge for, at opsætte integrationen og sikre at de kan hente netop jeres data.

Data som leveres af API'et

API'et kan levere data om kampe på klubbens spillesteder fra dags dato og 14 dage frem, samt spillede kampe for klubben 14 dage tilbage.

De data som API'et kan levere er "Dato", "Tid", "SlutTid", "HjemmeHold", "UdeHold", "Aargang", "Række", "BaneNr", "OmklHjemmehold", "OmklUdehold", "OmklDommer", "Banenavn", "Hjemmescore" og "Udescore".

Der forudsættes samtidig at lokal-unionen har defineret på rækken, som træningskampene oprettes i, at kampene har markering for visning på "DBU.DK/KlubCMS/APP".

Levering af data for "BaneNr", "OmklHjemmehold", "OmklUdehold" og "OmklDommer" forudsætter dog, at klubben har lavet banebooking på de pågældende kampe.

Luk