Menu

Undgå nederlag på skrivebordet - få styr på spillercertifikaterne

image
Thomas Kristensen
31. juli 2019 kl. 15:35
Der er næsten ikke noget mere ærgerligt end at have spillet et brag af en kamp, men efterfølgende blive taberdømt, fordi der ikke er styr på spillercertifikaterne. Undgå det med hjælp fra overblikket i KlubOffice.

Er der grønt flueben i din klub? 

Det er heldigvis let at finde ud af, om din klub har styr på indmeldte spillere og deres spillercertifikater - eller om der svømmer nogen rundt i systemet, som kan blive sat på holdkort uden egentlig at have ret til at spille for jeres klub. 

Brug overblikket fra startsiden. Hvis der er grønt flueben, har alle spillere i klubben et gyldigt spillercertifikat i jeres klub. Hvis der er et rødt udråbstegn, så skal du på arbejde. 

Når du trykker dig ind i overblikket, kan du blandt andet se, hvor mange indmeldte spillere, der ikke har deres spillercertifikat i jeres klub. 

Når du klikker dig ind på linket, kan du med det samme se, hvilke spillere det drejer sig om - og klikke dig videre til profilen ved at trykke på navnet. 

Herved kommer du direkte til 'Fodboldspiller' på spillerens profil - og kan således med det samme anmode om spillercertifikat hos den tidligere klub. 

Hvad med supplerende spilletilladelser? 

Sidste sæson blev den 'Supplerende spilletilladelse' indført. Det betyder, at en spiller kan spille i flere klubber på samme tid, afhængigt af den enkelte lokalunions regler. Hvis en spiller har en gældende, supplerende spilletilladelse i jeres klub, vil personen ikke fremgå af oversigten. Husk at den supplerende spilletilladelse er knyttet til et specifikt turneringshold - og derfor skal du sende anmodningen igen forud for en ny sæson. 

Den supplerende spilletilladelse kan startes op to forskellige steder - i KlubOffice af klubben, eller af spilleren selv via Mit DBU. Vær dog opmærksom på, at anmodningen skal godkendes af den klub, hvor spillercertifikatet ligger, samt af lokalunionen førend det kan ses i KlubOffice - og på spillerens Fodboldpas. 

I bliver som klub - lige så vel som spilleren selv - informeret på mail om fremgangen. 

Luk