Menu

Koble turneringshold på stamhold

Én af de store fordele ved at bruge DBU's IT Klubpakken er, at alle turneringsdata flyder ud i de systemer, klubben har til rådighed. Det betyder, at kampe, kampprogrammer, stillinger og meget mere kan vises på en Klub-CMS hjemmeside , i Fodbold app'en og på DBU- og lokalunionernes hjemmesider. 

Desuden kan du, hvis I bruger KampKlar til at administrere holdene i klubben, lægge turneringsprogrammet i kalenderen, så det automatisk opdateres. Og skulle der komme ændringer i programmet? Ja, det sker faktisk for ca. 18.000 kampe om året. Så får træneren automatisk besked på, at der er kommet ændringer, så han/hun kan udtage et nyt hold - eller fortsætte med de udtagne. 

For at KampKlar kan fungere optimalt kræver det, at der i KlubOffice (eller fra KampKlar, hvis klubben tillader at der oprettes derfra) er oprettet 'Stamhold' 

Du kan se i videoen her, hvordan I fra KlubOffice kobler et 'Turneringshold' sammen med et 'Stamhold' i klubben.

Næste gang du tilmelder en turnering, kan du endda bruge stamholdet ved tilmelding og voila! Nu behøver du ikke længere at indtaste holdets oplysninger, eller kontaktpersoner. 

 

Luk