Menu

Fravær

Det er muligt at oprette fravær på spillere og trænere - via ikonet 'Fravær' på enten spillersiden eller trænerside.

Det er kun medlemmer af trænerteamet, der kan oprette fravær. Fraværet oprettes ved at klikke ind på spilleren fra spillerlisten - enten fra Mit DBU eller Appen.  

 

Fravær oprettes i perioder, og der kan oprettes alle de perioder der er behov for - ved at vælge en startdato og en slutdato - sammen med en bemærkning omkring selve fraværet. I appen skal du trykke på knappen 'Tilføj nyt fravær' for at oprette fravær på spilleren. 

 

 

Hvis en spiller eller træner er tilmeldt (eller udtaget) til en aktivitet i perioden hvor der oprettes fravær til - så vil KampKlar komme frem med en boks der spørger om man vil fjerne personen fra aktiviteten eller lade personen blive på aktiviteten.

 

 

Samtidig kan man på oversigten over deltagere til en aktivitet - se et ikon hvis der er fravær i samme periode som aktiviteten. På appen skal man klikke ind på spilleren for at aflæse, at advarselsikonet handler om fravær. 

 

 

 

På Mit DBU er der i venstremenuen et menupunkt 'Fravær' - som viser en samlet liste over alle spillere og trænere med fravær oprettet.

Luk