Menu

KampKlar - Spillergrupper

Spillergrupper giver trænere og holdledere mulighed for at inddele spillertruppen i forskellige grupper. Det kan fx bruges til at begrænse aktiviteter til en gruppering af spillere med funktionen 'Begrænset adgang'. 

Spillergrupperne er kun synlige for trænere og holdledere.


Fra Mit DBU
På 'Spillere'-fanen på Mit DBU har du mulighed for at oprette og redigere spillergrupper. Du kan klikke på blyanten for at redigere farve og navn på eksisterende spillergrupper (se pkt. 1) eller klikke på 'Tilføj ny spillergruppe' for at oprette en ny gruppe (se pkt. 2).

Fra fanen 'Tilføj spiller til grupper' kan du administrere medlemmerne i grupperne (se pkt. 3)

Videoguide: Sådan deler du dit hold ind i spillergrupper 

 

Fra 'Fodbold' appen
For at oprette og redigere spillergrupper i 'Fodbold'-appen, skal du gå til siden 'Rediger holdet', som du finder ved at klikke på de tre prikker '...' på holdfanen i KampKlar-holdet.

Når du er på 'Rediger holdet'-siden, skal du klikke på fanen 'Spillergruppe' (pkt. 1) for at få adgang til redigering af eksisterende spillergrupper (pkt. 2) eller oprettelse af en ny spillergruppe (pkt. 3

 

Inde på spillergruppen kan du angive navn og farve på spillergruppen under 'Indstillinger' (se pkt 1.), og tilføje/fjerne medlemmer i gruppen under 'Spillere' (se pkt. 2). 

Luk