Menu

Opdateringer lagt online den 20-02-2020

image
20. februar 2020 kl. 11:11

KlubOffice opdateringer, justeringer og tilpasninger:


1. Holdtilmelding (Turnering og stævner)
Det er under holdtilmelding nu blevet muligt af filtrere på turneringstypen, eks. Futsal, eFodbold, Ordinære turneringer, Stævner m.v.

Samtidig er det også lavet sådan, at tilmelder man sig en turnering, så bliver man kun præsenteret for tilknytning af stamhold som er oprettet under sportsgrenen som turneringen hører under.

Læs mere om holdtilmeldinger i KlubOffice her

2. Nye trænerinformationer
Der er nu kommet mulighed for, på fanen "Træner / Holdkontakt" at udfylde ekstra træneroplysninger omkring kontraktinformation, lønoplysninger samt bemærkninger. Derudover er det også blevet mulig at se trænerens bankoplysninger, hvis træneren har udfyldt disse informationer på sin profil via Mit DBU.

3. Kursusoversigt
Der er nu lavet en ny side som giver et overblik over gennemførte DBU kurser, af klubbens trænere m.v., inden for en given periode.

Læs mere om den nye side kursusoversigt her

4. Tilføjelse af nye obligatoriske felter til den manuelle spillerimport
Der er nu kommet nye obligatoriske felter til den manuelle spillerimport, vedr. om spilleren senest kommer fra udlandet, har spillet for en udenlandsk klub samt for spillerens nationalitet.

Læs mere om FIFA's krav til ITC anmodninger her


KlubOffice fejlrettelser:


1. Sletning af betalingsabonnementer i QuickPay
En fejl gjorde at betalingsabonnementer som blev slettet i KlubOffice, enten manuelt eller ved udmeldelse af et medlem, ikke blev fjernet ovre i selve QuickPay. Dermed var abonnementet stadig registreret i QuickPay, til trods for, at klubben ikke kunne gøre nytte af dette abonnement i praksis. Det er nu rettet så det sikres, at abonnementer altid bliver slettet i QuickPay, når de slettes fra KlubOffice.

Luk