Menu

'Klubaktiviteter' gør det lettere for hele klubben

image
Thomas Kristensen
24. september 2019 kl. 12:02
Fodboldcamps for piger, landskampsture og sodavandsdiskoteker. Der er gang i klubaktiviteterne rundt omkring i klubberne. Har din klub oprettet den første aktivitet med online betaling?

Den årlige sæsonafslutning for hele klubben. Alle holdene mødes på tværs af alder, niveau og køn til spisning, kåringer og gang i gaden. Men hvordan skal vi håndtere tilmeldingen? Mobilepay, kontanter og bankoverførsler klarer tricket - men efterlader en masse unødig administration. Klubaktiviteter med online betaling letter vejen fra tilmelding til bogføring. 

Tilmelding fra telefonen 

Klubaktiviteter oprettes i KlubOffice. Det er her, du sætter aktiviteten op, laver en beskrivelse - og vælger hvem der skal deltage. Det kan være på holdniveau - eller måske med en åben, offentlig tilmelding, hvis der også skal være mulighed for at tilmelde dig, selvom man ikke er medlem i jeres klub. 

Se hvordan du kommer godt i gang med at oprette 'Klubaktiviteter', med eller uden online betaling, lige her. 

Når aktiviteten er sat op, kan dine deltagere tilmelde sig direkte fra Fodbold app'en - fra det nye punkt 'Klubaktiviteter' eller via offentligt link, som du fx kan lægge på klubbens hjemmeside eller Facebook. 

Når du har sat klubaktiviteten op, kan deltagerne tilmelde sig - og evt. betale - direkte fra Fodbold app'en. 

Der er allerede godt gang i aktiviteterne rundt omkring. Rigtigt mange klubber har således benyttet sig af den nye funktion. I Stubbekøbing er der sodavandsdiskotek - og hos Langeskov skal de til landskamp i november måned. 

Se hvordan Ballerup-Skovlunde har implementeret den nye funktion i Facebook-eventet for deres fodboldcamp for piger i Efterårsferien. 

På aktiviteter med betaling er der et gebyr på 3,50 kr. Det kan pålægges deltageren, hvis din klub ønsker det. 

Regnskabet samlet ét sted

Klubaktiviteter gør det lettere for deltagere at tilmelde sig - men også for klubben at administrere begivenheder. Indbetalinger går således direkte ind i kontoplanen, sammen med kontingentbetalinger. Med andre ord kan din klub administrere alle betalinger i ét system. 

Det kræver kun få klik, hvis din klub bruger økonomimodulet i KlubOffice, at bogføre betalinger fra jeres aktiviteter. Betalinger kan - lige som kontingentbetalinger - også refunderes. Se hvordan her. 

Se webinaret nedenfor - eller læs vejledningen her for at komme i gang med 'Klubaktiviteter' i din klub.