Menu

Kom godt i gang med Klubaktiviteter med online betaling

image
Thomas Kristensen
20. august 2019 kl. 11:09
Det er nu blevet muligt for din klub, at udbyde aktiviteter med betaling, direkte fra alle hjørner af IT Klubpakken. Bliv klædt godt på til, hvordan din klub kommer godt fra land med 'Klubaktiviteter med online betaling'.

SÅDAN OPRETTER DU KLUBAKTIVITETER MED ONLINE BETALING 

Har I en online indløsningsaftale? 

Det første din klub skal sikre sig er, at I har aktiveret online betaling, og har en 'online indløsningsaftale'. Det er påkrævet for at kunne modtage betalinger i systemet - uanset om det handler om automatisk kontingentkørsel, eller klubaktiviteter. Du kan sammenligne det med, at jeres klub har en betalingsterminal - ligesom nede i supermarkedet, bare online. 

Du kan se om I har en online indløsningsaftale under Klubben --> Klubinfo --> Online betaling. 

Hvis I ønsker at få en online indløsningsaftale til fx klubaktiviteter er det en god idé, at få en instruktør ud til at hjælpe jer med at sætte systemet op til at kunne modtage betalinger. Foruden at kunne modtage betalingerne, skal de selvfølgelig havne det rigtige sted i jeres kontoplan. 

Læs mere om - og book et klubkursus - lige her. 

Hvem skal kunne lave 'Klubaktiviteter' 

For at kunne lave klubaktiviteter skal man have adgang til kalendermodulet i KlubOffice. Du kan se, hvem der allerede har - og tildele nye adgange fra 'Personer' --> 'KlubOffice brugere' --> 'Brugergrupper. 

Her kan du enten dobbeltklikke på en eksisterende brugergruppe, eller oprette en ny ved at klikke på det blanke ark i toppen af skærmen. 

For at kunne tilgå kalenderen, skal brugeren have rettighed til 'Klubben' overordnet - eller til 'Kalender'. Fluebenet er sat fra start, når du opretter en ny brugergruppe - og skal således fjernes, hvis ikke du ønsker at personen skal have adgang til at oprette klubaktiviteter. 

Fem muligheder for visning 

Når du har sikret dig, at jeres klub har en online indløsningsaftale, kan du gå i gang med at lave klubaktiviteter. Du kan se en punkt-for-punkt vejledning til, hvordan du laver de forskellige typer af klubaktiviteter her. 

Klubaktiviteterne kan vises fem forskellige steder, afhængigt af hvem du inviterer til aktiviteten. 

- I KampKlar 
- I Fodbold app'en 
- På Mit DBU 
- På klubbens Klub-CMS hjemmeside 
- Via offentligt link 

Der opkræves et gebyr på 3,50 kr. for hver transaktion med betaling, uafhængigt af betalingsgebyrer. Beløbet går til, fortsat at kunne drifte og udvikle DBU's IT-systemer, til glæde for klubberne. 

Luk