Menu

Turneringstilmelding: Giv holdene en hånd når I tilmelder

image
DBU IT
29. september 2022 kl. 14:40
Se hvordan man kan give klubbens hold en hånd uden for kridtstregerne, når man tilmelder hold til turneringer via KlubOffice.

Husk stamholdene ved holdtilmelding 

De klubber, der har medlemsbetalinger på abonnement, bruger KampKlar på holdene - eller bare har sat medlemmer, trænere og holdledere i system i KlubOffice - kender til 'stamhold'.

Det er de hold, der lever hele året, år efter og år, sæson efter sæson. Og som derfor kun skal opdateres, når der sker ændringer i spillertrup, trænerteam eller træningstider. Læs mere om fordelene ved 'stamhold' her.

Sådan laver man holdtilmeldinger 

1. Gå til 'Turneringstilmelding' fra menupunktet 'Turneringer og hold' i KlubOffice. 

2. Dobbeltklik på den række, hvor holdet skal tilmeldes: 

 

3. Vælg det stamhold, som tilmeldingen skal kobles på. OBS: Der kan godt være flere tilmeldinger på ét stamhold. 

 

4. I trin 2 kan man ændre i holdinfo, som fx spillerdragt. Men ellers får man nu serveret de holdkontakter, der er tilknyttet stamholdet, så man ikke skal søge dem frem igen. Hvis der er en træner eller holdleder, som ikke er en del af stamholdet, der skal være med på turneringsholdet, så kan man her søge blandt alle klubbens personer.

Det er de kontakter, der vil fremgå offentligt på holdet i Fodbold app'en og på DBU- og lokalunionernes hjemmesider. 

 

5. På stamholdet i KlubOffice, under 'Turneringer og hold' --> 'Hold' --> 'Stamhold', fremgår turneringsholdet nu under fanen 'Turneringshold'. 

 

Automatisk aflevering til at gøre holdene KampKlar

Nu er ansøgningen sendt til den lokalunion, der administrerer turneringen. Det betyder, at der selvfølgelig ikke er noget at vise træneren og holdene i KampKlar endnu. Men lige så snart programmet er klar, modtager alle i trænerteamet en besked i deres 'Beskedcenter'.

 

Sådan ser den besked ud, der sendes til alle i trænerteamet i KampKlar, når turneringsprogrammet er klar fra lokalunionen. 

 

Det betyder, at det er tid til sæsonens vigtigste klik. Nu skal aktiviteterne hentes ind i KampKlar. Det sker på Mit DBU, hvor en gul sidebesked på holdforsiden indikerer, at programmet er klar til at blive indskiftet i KampKlar-kalenderen. 

 

Under 'Kampe og Turneringer' ligger hele sæsonens aktiviteter klar bag knappen 'Opret aktiviteter':

 

Holdet har formentlig faste rutiner ved kampene, og derfor behøver man ikke sætte indstillinger for hver enkelt kamp i sæsonen. I stedet kan man lave en 'Aktivitetsskabelon', så alle kampe kommer i kalenderen på én gang, med samme mødetider, tilmeldingstype, antal mv. Hvis ikke man har lavet en skabelon, får man et tip om det, inden kampene bliver klikket i kalenderen: 

 

Når træneren trykker 'OK', så bliver alle kampene skubbet ud på holdet i KampKlar. Tilbage er bare, at åbne for tilmelding for spillere og kontaktpersoner. Og skulle der ske ændringer i løbet sæsonen - fx hold, der udgår - så får trænerteamet automatisk besked, og kan ændre direkte fra KampKlar i Fodbold app'en

 

Få flere tips til KampKlar i webinarerne her

 

 

Luk