Menu

Hold styr på kampændringer i Fodbold app'en

image
Thomas Kristensen
05. december 2019 kl. 14:30
Nu kan du som træner eller holdleder reagere på aktivitetsændringer i KampKlar direkte fra Fodbold app'en.

Det kan være svært at holde snor kampe og stævner, der skifter spilletidspunkt i løbet af en travl sæson - og det er måske ikke hver dag, at du som træner eller holdleder benytter KampKlar på Mit DBU. Til dig er der gode nyheder. Når der er ændringer til dine kampe eller stævner, får du nu også besked i KampKlar i Fodbold app'en. 

Tag stilling med det samme 

Når der løber en kampændring igennem systemet får du med det samme mulighed for at tage stilling til, hvad du vil gøre ved ændringen. Det kan være, at en kamp kun er flyttet en time - og du derfor ønsker at bevare de samme deltagere på kampen. Det kan også være, at kampen er flyttet til en anden dag, og du derfor skal til at udtage et nyt hold. Se i videoen her, hvordan du kan se - og reagere - når der er ændringer på dine aktiviteter i KampKlar. Du kan også læse vejledningen her. 

Regnjakke eller korte bukser?

I den nyeste version af Fodbold app'en får du vejrudsigten på kampen serveret direkte fra YR. Så kan du beslutte, om du skal tage de lange knopper med - eller om du skal klæde de yngste på med regnjakke eller shorts. 

Få overblikket over alle de nye funktioner i Fodbold app'en her. 

Se hvilke spillere, der ikke er spilleberettiget

I KampKlar på Mit DBU - senere også i KampKlar i Fodbold app'en - kan du som som træner eller holdleder se, hvis der er spillere som ikke har et gyldigt spillercertifikat eller supplerende spilletilladelse. Advarslen findes på spilleroversigten, hvor der er markeret med et rødt udråbstegn, lige som det er tilfældet med ikke-aktiveret Fodboldpas eller kontingentrestance. 

Du kan som holdkontakt ikke selv anmode om spillercertifikat fra KampKlar. Du skal tage kontakt til din klub for at indhente spillercertifikat, eller sætte gang i en anmodning om supplerende spilletilladelse.