Menu

Velkomstbesked: Giv de nye i klubben en god start

image Mange nye ansigter finder vej til træninger i øjeblikket. KlubOffice og KampKlar kan hjælpe med at give de informationer, der er behov for som nyt medlem i klubben. Foto: Theis Bothmann.
DBU IT
22. september 2022 kl. 11:13
Det er den tid på året, hvor nye medlemmer kommer til i klubben. Giv dem en god start med en automatisk velkomstbesked fra KlubOffice - og en holdmail fra KampKlar.

Træningstider. Tøjbestilling. Til- og framelding til træninger og kampe. Der er mange ting at tage stilling til, når man er ny i klubben. I KlubOffice og KampKlar, er der digital hjælp til at levere information til de nye på holdet. 

Velkommen til - fra første klik 

For at kunne sende automatisk information afsted, kræver det at jeres klub tilbyder online indmeldelse på den enkelte afdeling - fx 'Årgang 2014'. 

Når et nyt medlem indmelder sig online via KlubOffice i din klub, bliver der nemlig sendt en e-mail til vedkommende. Her fremgår flere obligatoriske informationer om betaling og abonnement (se 1 på billedet herunder) og - hvis der er tale om en ny fodboldspiller - en information om at spillerens DBU-profil er ved at blive godkendt (2). 

Mailen til det nye medlem ser ud som følger, og det er altså den nederste del af den (3), som man kan bruge til at byde et nyt medlem velkommen med en besked, der passer til den afdeling, medlemmet har meldt sig ind i. 

Teksten sættes ind på den enkelte afdeling, enten direkte - eller ved at lave en 'E-mail skabelon' Se hvordan man laver emailskabeloner i KlubOffice her. 

E-mail skabelonen skal oprettes som typen 'Kvitteringsmail (online indmeldelse)'

Efterfølgende skal den sættes ind på de enkelte afdelinger i KlubOffice, hvor man - når skabelonen er oprettet - kan vælge den fra drop-down menuen under 'Online indmeldelse'.

Så vil den automatisk komme med i e-mails til nye medlemmer fremover, ligesom i eksemplet fra Stubbekøbing Boldklub. 

Velkommen på holdet 

Når det nye medlem er meldt ind i klubben, og placeret på et hold, kan træneren byde velkommen på holdet - og sende de praktiske informationer, der er brug for. Også her kan man sætte en skabelon op, så træneren kan sende en besked afsted med ét klik. 

Den tekst, der er markeret med rød kan sættes op via 'Indstillinger' på KampKlar på Mit DBU - resten er nyttige informationer fra DBU til spillere og evt. forældre. 

Sådan kan en velkomstbesked se ud, som kan sendes til nye medlemmer på holdet. 

En velkomstbesked sendes til den enkelte spiller fra spillerens profil i KampKlar på Mit DBU: 

 

Beskeden kan fra spilleroversigten også sendes til alle spillere på én gang. 

 

Find alle vejledninger til KampKlar for trænere og holdledere her. 

 

Luk