Menu

Bedre kommunikation om spillercertifikater og udmeldelser

image
DBU IT
11. maj 2022 kl. 15:37
Spillere, der får afvist en anmodning om spillercertikat, får nu automatisk besked. Desuden kan den afvisende klub sætte en årsag på spærringen, som automatisk sendes med til den klub, der har anmodet.

Et spillercertifikat er obligatorisk for at kunne komme på holdkortet for den klub, man spiller i. Derfor er det også nøglen til at komme på banen. En nøgle, som klubberne kan holde på, indtil der fx er blevet indfriet en kontingentrestance. 

Spillere får automatisk besked, når en anmodning om spillercertifikat godkendes af den tidligere klub, men nu bliver der også automatisk sendt en e-mail afsted, hvis anmodningen skulle blive afvist. 

På den måde kan spilleren tage kontakt til den tidligere klub, og finde en løsning. 

Sådan ser skabelonen ud til den e-mail, der sendes til spillere, som måtte få en anmodning om spillercertifikat afvist. 

 

Der bliver også givet besked til den klub, der har sendt anmodningen - og nu bliver der også automatisk sendt en årsag til afvisningen med i den automatiske e-mail. 

Et eksempel på den e-mail, der sendes til den klub, der får afvist en anmodning om et spillercertifikat. 

 

Automatik ved udmeldelser 

Når man udmelder et medlem, kan der være flere i klubben, der skal have besked om det. Når man godkender eller afviser en anmodning om udmeldelse, kan man nu vælge at give besked til kontingentopkræver eller kasserer. 

På den måde kan man sørge for at få informeret hinanden internt i klubben, helt uden at åbne e-mail klienten. 

Anmodninger om udmeldelse ligger på forsiden af KlubOffice. Se hvordan man tilbyder funktionen til klubbens medlemmer her. 

 

Se alle nye funktioner og justeringer til KlubOffice her. 

Luk