Menu

Automatisk bogføring i KlubOffice

image
Thomas Kristensen
27. maj 2020 kl. 13:06
Nu kan du sætte KlubOffice til automatisk at bogføre nye online betalinger.

Nye medlemmer, automatisk kontingent og betaling for ekstra træning. Nu kan du sætte KlubOffice til at klare en stor del af det manuelle klikke-arbejde, når der tikker penge ind i klubkassen. Det sparer tid på bogføring, men kan også fjerne en irriterende flaskehalse, når skyldigt kontingent betales. 

Helt automatisk - hver nat

Den nye funktion giver klubben mulighed for, med én indstilling og et valg af kassekladde - at slå automatisk bogføring til på online betalinger. 

Når funktionen er aktiveret, så kører der hver nat et "job", som automatisk overfører alle ventende online betalinger til den valgte kassekladde - og efterfølgende bogfører denne helt automatisk. 

Du finder indstillingen her i KlubOffice. 

Få besked når arbejdet er gjort 

Når din nye digitale hjælper har været i gang med at bogføre, kan du som kasserer eller kontingentopkræver i klubben få direkte besked. 

For at få en statusmail efter endt bogføring skal du blot vælge det til under 'Kommunikation', på samme side som du slår den automatiske bogføring til. 

Væk med flaskehalse - automatisk fjernelse af holdkortspærring 

Med den automatiske bogføring følger også en nyttig sideeffekt. KlubOffice indeholder en funktion, der gør det muligt at lave automatisk holdkortspærring af spillere, som har kontingentrestance i klubben. Holdkortspærringen fjernes, når betalingen bogføres i KlubOffice. Den del bliver nu lettere ifølge projektleder på KlubOffice, Johnny Brincker:

"Bogføring har tråde til andre dele af IT Klubpakken, fx den automatiske holdkortspærring ved restance, som rigtigt mange klubber bruger. Med automatisk bogføring behøver kasseren ikke gøre noget aktivt for at ophæve holdkortspærringen. Når medlemmet har betalt sit kontingent via online betaling, ophæves spærringen automatisk om natten, umiddelbart efter betalingen automatisk er blevet bogført," fortæller Johnny Brincker. 
Se hvordan du sætter automatisk holdkortspærring under 'Indstillinger' i KlubOffice her. 

Send SMS'er til klubpersoner 

Én af de andre nye ting, du kan glæde dig over i nyeste version af KlubOffice, er en smartere mulighed for at tilpasse hvem du vil sende SMS'er til. 

Du kan nu vælge enkelte klubpersoner frem, som du skal give en hurtig besked. 

Se hvordan du bruger SMS-funktionen i KlubOffice her. 

Få overblikket over alle nye funktioner og fejlrettelser her.