Menu

Opdateringer lagt online den 27-05-2020

image
27. maj 2020 kl. 07:46

KlubOffice opdateringer, justeringer og tilpasninger:


1. Automatisk bogføring af ventende online betalinger
Det er nu blevet muligt, at aktivere en funktion som - via en natlig kørsel - automatisk bogfører alle klubbens ventende online betalinger. På den måde slipper I for selv at skulle overføre betalingerne til kassekladden og bogføre posteringerne. Det klarer systemet helt for jer.

Læs mere om automatisk bogføring af ventende online betalinger her

2. Send SMS'er til klubpersoner
Det er nu blevet muligt også at søge personer frem som modtagere af SMS'er som sendes ud fra KlubOffice.

Læs mere om udsendelse af SMS'er på linket her

 


KlubOffice smårettelser:


1. Betalingslink på alle faktura
Betalingslink blev kun vist i fakturaoversigten ud for de faktura for var dannet via en automatisk kontingentkørsel. Det er nu rettet så alle faktura har en betalingslink i oversigten som kan kopiere og sende manuelt.

2. Opdatering af pop-up vindue ved fjernelse af holdhverv
Hvis et holdhverv fjernes, enten via personens stamdata eller direkte på stamholdet/turneringsholdet, så bliver man nu præsenteret for samme pop-up vindue med diverse informationer om personens øvrige hverv og konsekvenser ved fjernelse.

3. Tilbage ikonet (den grønne pil) tilrettes
Tidligere var det kodet hvortil et klik på den grønne retur pil skulle gå til, hvilket ofte gav udfordringer hvis man havde browset lidt rundt. Det er nu rettet så funktionalitet af den grønne tilbage pil nu svarer til det samme som hvis man bruger tilbagefunktionen i selve browseren.

Luk