Menu

Undgå spærrede spillere med online indmeldelse

image Har I også spillere, der ikke kan komme på holdkort?
Thomas Kristensen
10. maj 2019 kl. 15:06
Det er enhver træners mareridt, at have spillere der ikke kan komme på holdkortet. Online indmeldelse sikrer, at alle spillere i klubben har aktiveret deres Fodboldpas.

Det er et kendt faktum, at Fodboldpasset skal være aktiveret for at man kan komme på holdkortet. Det fik de fleste klaret i 2018, da Fodboldpasset blev indført. Men hvad med de nye spillere i klubben? 'Online indmeldelse' via KlubOffice sørger helt automatisk for, at spilleren får aktiveret sit Fodboldpas i forbindelse med indmeldelse. Hvis din klub endnu ikke bruger online indmeldelse, kan du alligevel godt være på forkant med guiden her. 

Hjælp spillerne på vej fra KlubOffice 

Hvis ikke din klub bruger 'Online indmeldelse' i KlubOffice - eller andre af systemerne i IT Klubpakken - har flere spillere måske ikke været logget ind på deres DBU-profil, eller kan have glemt sit brugernavn og adgangskode. Det kan være svært, hvis der går længe mellem logins, at huske sit brugernavn og adgangskode. Fra KlubOffice kan du lynhurtigt hjælpe spillere, der ikke kender deres login-oplysninger - og få de sidste med, der fortsat mangler at aktivere deres Fodboldpas. 

1. Gå først til medlemsoversigten - 'Personer' --> 'Medlemmer' --> 'Medlemsoversigt' 

2. Vælg funktionen 'udvidet søgning', som vist på billedet her: 

3. Vælg 'Nej' fra drop-down menuen 'Fodboldpas'. Tryk herefter på 'Søg'. 

4. Marker de spillere, du vil sende mailen til, og tryk på ikonet i toppen af skærmen. 

 

5. Klik 'OK' i dialogboksen. 

 

Spilleren vil nu modtage en mail, med 'Brugernavn' og et link til at nulstille adgangskoden. Af sikkerhedsmæssige årsager er linket kun aktivt i én time efter det udsendes. 

 

 

For at mailen kan nå frem, kræver det selvfølgelig at spilleren har den rigtige mailadresse tilknyttet. Fra 'Overblikket' kan du se, hvis der skulle være mailadresser, der ikke er kontaktbare. 

I KampKlar har træneren også mulighed for at hjælpe spilleren ind på sin DBU-profil - og sågar sætte sin helt egen 'velkomstmail' op. 

DBU og Lokalunionerne udbyder lige nu gratis kurser, hvor din klub blandt andet kan få hjælp til at komme i gang med online indmeldelse og automatisk kontingentkørsel. Læs mere - og book jeres gratis kursus her.