Menu

Ny opdatering giver bedre overblik i flere funktioner

image
DBU IT
28. juni 2024 kl. 15:00
Opdateringen introducerer avanceret filtrering i Kamprogram, udvidet overblik i den automatiske kontingentkørsel og nemmere oprettelse af træningstider for klubbens brugere.

I den seneste opdatering af KlubOffice er der blevet tilføjet nogle forbedringer, som giver et bedre overblik i arbejdet med klubbens digitale maskinrum. De skulle gerne hjælpe med, at brugerne kan fokusere på at udføre deres opgaver med præcision og effektivitet samt hjælpe med at sikre en sejr både på og uden for banen.

Blandt en række rettelser er der også kommet tre nye funktioner, det drejer sig om: Filtrering af rækker i ’Kampprogram’, et udvidet overblik i ’Automatisk kontingentkørsel’ og mulighed for at vælge flere ugedage, når der skal laves ’Træningstider’.


Filtrering af rækker i Kampprogram


Fra ’Kampprogram’ kan man se hele klubbens kampprogram op til 6 måneder frem. Herinde er det muligt at gå direkte videre til udfyldelse af et holdkort ved at dobbeltklikke på enkelte kampe. Man kan også se, om der er påsat dommere til ens kampe samt, hvis det er en døm-selv kamp, påsætte egen dommer.

I ’Kampprogram’ er det muligt at vise kampprogrammet for enkelte rækker. Dette har førhen givet en dropdown-liste med alle rækker, klubben er med i. I den seneste opdatering har vi på opfordring fra brugerne indsat en filtrering, så man kan filtrere på både køn og årgang, inden man vælger rækken. Dette giver en dropdown-liste, der er væsentligt kortere end før.

Overblikket før opdateringer                                            Overblikket efter opdateringen


Overblikket i ’Automatisk kontingentkørsel’ udvides


Der er kommet bedre overblik i ’Automatisk kontingentkørsel’. Her er overblikket blevet udvidet til også at indeholde et ’Medlemsoverblik’, ’Afdelingsoverblik’ og ’Stamholdsoverblik’. Det gamle ’Kørselsoverblik’findes selvfølgelig stadig og vil også være det første, man kommer ind på, når ’Automatisk kontingentkørsel’ bliver åbnet.

De forskellige overblik findes i menubaren i højre hjørne.

Kørselsoverblik

Denne oversigt viser en række fakta omkring den enkelte kontingentkørsel såsom betalingstype, hvilken dag i måneden den kører, antal kørsler, næste kørsel og hvilken sportsgren den hører til. Hver delkørsel kan ses ved at klikke på det lille '+' ud for hovedkørslen. Her får man en oversigt over de gange, som hovedkørslen har kørt. Herefter kan man trykke sig videre ind og få et mere detaljeret overblik over hver enkelt delkørsel.

Medlemsoverblik

Denne oversigt viser hvert enkelt medlem i klubben samt hvilken afdeling, hold og kontingentkørsel de er med i.

Oversigten giver også mulighed for at søge på medlemsnummer og navn for at finde ovenstående info om specifikke medlemmer. Ligesom det er muligt kun at få vist medlemmer, som IKKE er med i en automatisk kontingentkørsel.

Afdelingsoverblik

Her får brugeren en oversigt over alle afdelinger med en kolonne, der viser, hvilken kontingentkørsel afdelingen er med i – hvis altså afdelingen er med i en kørsel.

Der kan sorteres på sportsgrene, så man afdelingerne i de forskellige sportsgrene, foreningen tilbyder. Der er også link til hver enkelt afdeling og automatiske kontingentkørsel.

Stamholdsoverblik

I denne oversigt er der mulighed for at se alle stamhold i klubben med kolonner, der viser, hvilken afdeling stamholdet er med i, og en kolonne, der viser, hvilken kontingentkørsel stamholdet er med i – hvis altså det er med i en kørsel.

Det er også muligt at sortere på sportsgrene og se stamholdene i de forskellige sportsgrene, og det er muligt at søge på et specifikt holdnavn. I oversigten er der også link hvert enkelt stamhold og automatiske kontingentkørsel.


Mulighed for at vælge flere dage ved oprettelse af træningstider


Hvis et hold træner tirsdag og torsdag fra kl. 18-19, var det førhen nødvendigt at oprette de to træningstider for holdet enkeltvis – en til tirsdag og en til torsdag. Med denne nye funktion er det muligt at vælge både tirsdag og torsdag i samme oprettelse og derved spare en oprettelse.


Hos DBU IT forsøger vi hele tiden at forbedre og tilføje både små og store funktioner – ligesom disse - til vores systemer. Hvis du har et forslag til en forbedring eller en ny funktion, så skriv til os på support@dbu.dk.

Luk