Menu

Opdateringer lagt online den 21-01-2021

image
21. januar 2021 kl. 12:15

KlubOffice opdateringer, justeringer og tilpasninger:


1. Redesign af "Personstamdata" fanen
Vi har opdateret designet på "Personstamdata" fanen, så man fået et bedre og hurtigere overblik over det enkelte medlem.

 

2. Registrering og opbevaring af CPR. numre på trænere m.v.
Det er nu blevet muligt, at tildele et nyt klubhverv der hedder "CPR-nr. ansvarlig" til en person i klubben, som dermed får mulighed for at indtaste og se CPR-nr. på klubbens medlemmer og personer. Det har længe været et stort ønske at kunne opbevare disse informationer i KlubOffice hvorfor vi nu har lavet muligheden. Der kan maksimalt være 3 personer i klubben, som har dette nye klubhverv tildelt.

Læs mere om opbevaring af CPR numre her

 

3. Markering for Klub-CMS indstillinger i forbindelse med holdtilmelding
Det er nu blevet muligt allerede under en holdtilmelding, at angive om holdet skal skjules i Klub-CMS modulerne.

 

4. "Kampen niveau" ved oprettelse af træningskampe
Det er nu blevet tilrettet sådan, at når man opretter en træningskamp så får man mulighed for at vælge kampens niveau ud fra enten det ene eller det andet hold. Det er specielt nyttigt hvis en kvinde hold skal spille en træningskamp mod et herre hold hvor man nu har mulighed for at vælge kvinde holdets niveau.

 

5. Rettelser til "Overblikket"
I overblikket og under Økonomi er det nu tilføjet således, at man får vist både hvor mange medlemmer som har en restance i klubben og samtidig også hvor mange som evt. måtte have et tilgodehavende. Samtidig er det også blevet muligt i debitorsaldolisten, at filtrere på positiv/negativ saldo.

 

6. Eksport til Excel fra persongruppe oversigten
Det er nu blevet muligt at eksportere, alle eller de markerede persongrupper, til Excel direkte fra persongruppe oversigten.

 

7. Fotosamtykke 'fjernes'
Datatilsynet har ændret retningslinjerne på området, så de nu er langt mindre restriktive. læs mere her

Vi fjerner derfor fotosamtykket i forbindelse med online indmeldelse samt oprettelse af nye medlemmer i KlubOffice, men medlemmet beholder fortsat muligheden for via Mit DBU, at fjerne "samtykket" til at klubben og DBU må vise personens billeder.

 


KlubOffice fejlrettelser:


1. Fejl ved rettelse/opdatering af udmeldt medlem
En funktion gjorde, at man ved forsøg på at gemme en rettelse/opdatering til et allerede udmeldt medlem, fik en fejlbesked om at udmeldelsesdato ikke må være større en indmeldelsesdato, når medlemmet ikke er udmeldt. Det er nu rettet, så man igen kan foretage rettelser/opdateringer på udmeldte medlemmer.

 

Luk