Menu

Kopier klubaktiviteter og ryk restancer: Nye muligheder i KlubOffice

image
DBU IT
14. december 2021 kl. 14:11
Færre klik og mindre copy/paste, når I laver klubaktiviteter. Og flere muligheder til den populære funktion: automatisk restancespærring.

Ekstratræning, julearrangementer og afslutningsfester. Klubaktiviteter, der skal gentages - enten fordi de er traditioner i klubben, eller skal afvikles af flere omgange. Nu kan man kopiere aktiviteter i KlubOffice, så ikke arbejdet skal gøres dobbelt. 

Kopieringen laver man direkte på aktiviteten i 'Aktivitetskalenderen' i KlubOffice. Ved at højreklikke på aktiviteten og 'Kopier aktivitet'. Således bliver alle oplysninger - foruden de deltagere, der har betalt for den oprindelige aktivitet - ført med over på kopien. 

 

Således kan man hurtigt oprette tilbagevendende begivenheder, eller betalingsaktiviteter, der skal sendes ud til flere hold. Spillere, forældre og trænere kan således tilmelde sig og betale direkte fra Fodbold app'en. 

Se hele vejledningen til at lave klubaktiviteter fra aktivitetskalenderen i KlubOffice her. 

 

Restancespærring - er der nogen, der skal slippe for fluebenet? 

Når kontingentkronerne ruller i kassen, er en af de allermest populære funktioner ude i klubberne, muligheden for at lave restancespærring på de medlemmer, der ikke betaler kontingent til tiden. De pågældende spillere kan således ikke komme på holdkortet indtil kontingent betales. Holdkortspærringen fjernes automatisk, når medlemmet indfrier sin restance. 

Men ingen regler uden undtagelser, og der kan selvfølgelig være specielle situationer i den enkelte klub. Har I enkelte spillere, som har aftalt en afdragsordning - eller afdelinger, der ikke skal omfattes af restancespærring? 

Så er der godt nyt til jeres klub. I den nyeste version af KlubOffice kan man nemlig slå spærringen fra på enkelte medlemmer eller afdelinger. 

Under 'Medlemsstamdata' kan man sætte markeringen og en årsag på det enkelte medlem. 

Og på den enkelte afdeling under 'Online betaling' her: 

 

 

Læs om alle de nye muligheder og rettelser til KlubOffice her. 

Luk