Menu

Kommunikation med kulør: Logo og farver på klubbeskeder

image De nye 'Designskabeloner' er automatisk lavet med klubbens farver og logo, men kan ændres som man ønsker det. Foto: Ralph Kayden, Unsplash.
DBU IT
21. april 2021 kl. 13:16
Ny funktion i KlubOffice giver mulighed for at vælge klubbens farver og logo til på de beskeder og e-mails, der bliver sendt ud fra klubben.

Skabeloner til (automatiske) e-mails 

Velkomstmail. Kvittering ved ind- og udmeldelse. Invitation til sommerfest. KlubOffice er fyldt med muligheder for at ensrette kommunikation fra klubben - men hidtil har mulighederne været til de få indviede med evner ud i 'HTML'. 

Nu kan alle klubber vælge skabeloner med klubbens farver og logo - og sætte links til fx sociale medier og klubbens hjemmeside ind i sidefoden. 

Sådan fungerer det 

1. I det nye menupunkt 'Designskabeloner' kan man lave sine skabeloner. Her kan man vælge mellem at bruge en 'DBU-skabelon' - den brugervenlige version, så man ikke skal rode med kode (1). Man kan også vælge at lave en HTML-skabelon, hvis man har mod på - og evner til det.
Farverne på sidehoved og sidefod er taget ud fra logo-farven, men kan ændres, hvis man foretrækker en anden farve. Man kan godt oprette flere skabeloner. 

2. Når man har lavet sin designskabelon, kan den vælges under den enkelte 'email skabelon'

3. Teksten, som man skriver ind på den enkelte email skabelon - fx online indmeldelse, påmindelse om automatisk kontingent eller en invitation til en klubaktivitet - bliver automatisk "pakket ind" i det nye design. 

Skabelonen kan derfor vælges fra en drop-down lige over beskedfeltet (1), og vil med det samme blive vist deri (2). Således skal man kun indsættes en tekst, når man skal skrive nye beskeder fra 'Beskedcenter i KlubOffice'.

Læs hele vejledningen til at bruge de nye 'Designskabeloner' her. 

Inspiration til automatiske emails 

Det kan være lidt af en mundfuld, at skulle gå i gang med at skrive tekster til alle de automatiske e-mails, der sendes ud - fx i forbindelse med online indmeldelse i klubben og automatisk kontingentkørsel. Har jeres klub brug for inspiration til at komme i gang, så er der på siden her samlet nogle tekster, som kan bruges som inspiration til skabeloner i klubben. 

Omkring automatisk kontingentkørsel

Ved holdkortspærring 

Og til 'Klubaktiviteter'