Menu

Kampe uden dommer: Sæt klubpersoner på døm-selv-kampe

image
DBU IT
15. marts 2023 kl. 14:18
Selvom slagets gang ikke styres af en påsat dommer, kan I stadig bevare overblikket ved at sætte klubbens personer på opgaverne i KlubOffice.

De hårdtarbejdende dommere kan desværre ikke altid nå hele kampprogrammet rundt. Derfor kan der være kampe, hvor en forælder, træner eller klubdommer må gribe fløjten. 

Fra 'Kampprogram' i KlubOffice, kan man vælge en "lokaldommer" blandt alle personer i klubben. Dommeren fremgår på kampen i Fodbold app'en og på dbu.dk, så holdene ved, hvem der styrer slagets gang. 

 

Udfyld hullerne i kampprogrammet

For at kunne sætte personer fra klubben på de kampe, hvor der ikke er påsat en dommer, skal man have adgang til KlubOffice.

Hvis man har det, og har adgang til 'Turneringer og hold" -> "Kampprogram', kan man finde de kampe frem, hvor der ikke er sat en dommer på endnu. Du kan søge op til 6 måneder frem. 

1) Find alle kampe uden påsat dommer ved at vælge 'Vis kun døm-selv-kampe' til. 

2) Tryk på 'Påsæt lokaldommer'. 

 

Det åbner en pop-up, hvorfra man kan vælge mellem alle personer i klubben. Hvis ikke vedkommende er oprettet i KlubOffice, kan man oprette en ny person - fx med klubhvervet 'Klubperson' - her

 

 

 

Automatisk besked til den, der tager fløjten

Når man har sat en dommer på kampen, skal vedkommende have besked. Det kan man sørge for sker helt automatisk, hvis man sætter en 'E-mail skabelon' op af typen 'Mail til døm-selv dommer - påsat/fjernet fra kamp'. 

E-mail skabelonerne vælges til under 'Klubben --> Klubinfo --> Indstillinger' , hvor man altså både kan sørge for en e-mail, når en lokaldommer bliver påsat en kamp - og hvis man tager vedkommende af kampen igen.

 

 

Sådan kan en e-mail til en "døm-selv-dommer" se ud, hvis man sætter en 'E-mail skabelon' op i KlubOffice. 

 

Personer, som klubben sætter på "døm-selv-kampe", vises ikke offentligt på kampen i Fodbold app'en eller på DBU- og Lokalunionernes hjemmesider. 

Luk