Menu

Få trænerne med på holdet: Gratis træningsprogrammer og lettere holdkort

image Trænere, der er med på holdet, får ugentlige træningsprogrammer, tilpasset årgang. Foto: Theis Bothmann.
DBU IT
23. juli 2021 kl. 12:12
Der er store fordele ved at have styr på trænerne på det enkelte hold. Med KlubOffice er det let at overskue, hvor der mangler at blive klikket en træner ind.

'DBU Træningsprogrammer' sendes ugentligt til alle trænere, der er registreret på et turneringshold i KlubOffice. Der er altså god grund til, at gå i gang med at få de rigtige trænere og ledere registreret på holdene.

Udover træningsprogrammer, gør registreringen det også lettere for modstanderhold, at finde kontaktpersoner - og for trænere og holdledere, når holdkort skal sættes. Her bliver trænerteamet nemlig vist frem, så det er lige til at krydse af, hvem der er med til den enkelte kamp. 

Det er heldigvis let at finde hullerne fra 'Overblik' i KlubOffice. 

'Overblik' - en hurtig tjekliste 

Der er masser af ting at holde styr på som kampfordeler, kasserer eller kontingentopkræver i en fodboldklub. Og det er en umenneskelig opgave, at skulle holde snor i e-mailadresser uden modtager, manglende spillercertifikater og restancer på hvert enkelt medlem. 

Derfor er 'Overblik' udviklet til KlubOffice. Et digitalt sundhedstjek, der tager temperaturen på klubbens maskinrum, og fortæller jer, hvis der er noget I skal være opmærksomme på. 

Find det på forsiden af KlubOffice her: 

 

Overblikket samler op på alt fra personer/medlemmer til økonomi-modulet i KlubOffice. Under 'Kampe' kan man se, hvilke hold, der endnu ikke har kontaktpersoner. Klik på linket for at se hvilke, eller brug linket her

 

 

Linket viser i første omgang kun turneringshold, der slet ikke har kontakter. Vis alle turneringshold ved at fjerne fluebenet her. Man tilføjer holdkontakter ved at dobbeltklikke på det enkelte hold. 

 

 

Spar på klikkene - skift turneringsholdene ud med stamhold 

Når fodboldsæsonerne skifter bliver et nyt turneringshold sat på banen, og holdet fra den forgangne sæson på bænken. Det samme gælder trænere og holdledere, som igen skal klikkes ind.

Den manøvre bliver meget lettere, hvis man bruger stamhold. Så lever holdet nemlig videre fra sæson til sæson, og der skal kun skiftes ud, hvis der er til- eller afgange i trænerteamet. 

Et 'stamhold' kan bruges, når man tilmelder sig en DBU-turnering i KlubOffice. Og når turneringsholdet bliver smeltet sammen med stamholdet, kan man vælge at kopiere holdkontakter med.  

Læs mere om stamhold, og hvordan de kan skabe langvarig struktur i klubben, i artiklen her.