Menu

Ny funktion gør det lettere at samarbejde med andre klubber

image
Thomas Kristensen
13. maj 2020 kl. 12:58
Det er nu muligt at lave samarbejder med andre klubber i KlubOffice. Det giver mulighed for, at trænere og holdledere kan fremsøge spillere fra jeres samarbejdsklubber.

Målmandstræning, til fodboldture - eller måske bare til holdet, der har slået pjalterne sammen med naboklubben for at være lidt flere til de ugentlige træninger. Der kan være flere gode grunde til, at åbne op og samarbejde med andre klubber. Nu er det blevet væsentligt lettere at styre fra KlubOffice, så klubbens trænere fx kan få glæde af det i KampKlar. 

Den vigtige forskel - klubsamarbejde og holdsamarbejde 

Du har fået en ny sektion i KlubOffice. Under 'Klubben' --> 'Klubinfo' kan du nederst på siden finde 'Samarbejde'. 

Du kan i denne sammenhæng bruge sektionen til to forskellige typer samarbejde, og det er vigtigt at kende forskellen på dem: 

1) Et samarbejde. Et samarbejde med én eller flere klubber, hvor I - eller den klub I samarbejder med - giver adgang til at kunne fremsøge medlemmer i en afdeling eller på et stamhold. Det kan fx bruges, hvis I har spillere der regelmæssigt træner med i en anden klub. 

Når du trykker på 'Tilføj samarbejde', får du mulighed for at vælge hvilke afdelinger og stamhold, samarbejdsklubben skal kunne søge medlemmer frem i. 

Husk! Samarbejdet skal tilføjes det enkelte stamhold for at det kan bruges i KampKlar. Læs mere i guiden her

2) Et turneringssamarbejde. Et samarbejde med en anden klub om et turneringshold. Et sådan samarbejde skal godkendes af klubbens lokalunion, og visningen her er således blot en oversigt over de aktive turneringssamarbejder, som findes med andre klubber. 

Det er vigtigt at bemærke, at hvis din klub har et turneringssamarbejde med en anden klub, er der som udgangspunkt åbnet op for at samarbejdsklubben kan fremsøge alle klubbens spillere. 

Hvis ikke I ønsker det, skal du her ændre i den indstilling, der er vist på billedet herunder. 

 

 

Se hele guiden til, hvordan du opretter samarbejder i KlubOffice her. 

 

Gør det let for holdet 

Når du har oprettet et samarbejde i KlubOffice kan klubbens trænere og holdledere søge spillere frem på de hold eller afdelinger, samarbejdsklubben har givet adgang til. 

Fra KampKlar kan trænere og holdledere på de stamhold, hvor samarbejdet er aktiveret, søge spillere frem fra den anden klub, tilføje aktiviteter mv. 

Under 'Tilføj spillere' på KampKlar på Mit DBU, vil samarbejdsklubberne således blive vist i drop-down menuen. 

 

På spillerens profil i KampKlar fremgår det, hvis spilleren er tilføjet fra en samarbejdsklub. 

 

Se alle funktioner og fejlrettelser til den nyeste version af KlubOffice her. 

Luk