Menu

Få udenlandske spillere rigtigt ind i klubben

image
Thomas Kristensen
26. februar 2020 kl. 13:34
Der skal også ansøges om spillercertifikat på udenlandske spillere. Få hjælp til hvordan du skal gribe det an i KlubOffice.

Uanset om du er fra Brovst, Birmingham eller Bologna, så har du et spillercertifikat, som følger dig rundt i de forskellige lande, du spiller fodbold i. Derfor skal der også ansøges om et spillercertifikat, hvis du får en udenlandsk spiller til klubben, for at spilleren er spilleberettiget. Proceduren er næsten den samme i KlubOffice, men du skal udfylde lidt flere oplysninger for at det internationale spillercertifikat kan indhentes. 

Du skal ansøge om spillercertifikat på udenlandske spillere, uanset om den nye spiller har benyttet 'Online indmeldelse', er importeret fra et 3. partssystem - eller hvis du har oprettet medlemmet manuelt. Hvis du eller spilleren sætter hak i 'Spilleren kommer fra udlandet' i oprettelsen, vil den nye spiller nemlig ikke få tildelt et spillercertifikat, ligesom der heller ikke starter en automatisk anmodning hos en anden klub.

 


Sådan ser billedet ud for den nye spiller, hvis vedkommende kommer fra udlandet eller en udenlandsk klub. 

 

Det skal i stedet indhentes manuelt fra den udenlandske klub. Du kan holde øje med de spillere, som ikke har et spillercertifikat i klubben via 'Overblik', som du finder her. 

Følg nedenstående tre trin for at ansøge om et spillercertifikat på en udenlandsk spiller, som ikke har et spillercertifikat: 

1) Søg spilleren frem i medlemsoversigten i KlubOffice, og marker vedkommende. 

2) Klik på på 'Indhent spillercertifikat' 

3) Udfyld oplysninger om spilleren, som vist i boksen. 

 

 

Anmodningen bliver nu sendt til DBU, som behandler den. Der er en række internationale regler der gør sig gældende, afhængigt af om spilleren er et barn - og i givet fald barnets alder. Klubben bliver informeret, helt som ved almindelige spillercertifikatsanmodninger, på fremgangen i processen. 

Luk