Menu

Corona-hjælp: Hurtig information til de rette

image Foto: Anders Kjærbye. 
DBU IT
09. november 2021 kl. 11:52
I KlubOffice kan klubben lynhurtigt sende informationer ud til de personer, der har været en i kontakt med en corona-smittet ved kampe, træninger eller sociale aktiviteter.

En ny corona-bølge skyller ind over landet. Det giver udfordringer, også for fodboldklubberne. I KlubOffice har jeres klub en digital hjælper til hurtig udrykning, hvis et medlem, træner eller frivillig skulle blive smittet. 

Automatisk email liste

Spillere, trænere og forældre. Mange mennesker kan på kort tid have været i direkte kontakt med en person i klubben, der er blevet testet positiv for coronavirus.   

I klubbens administrationssystem, KlubOffice, kan man sende en besked til de personer, der har været i kontakt med en smittet ved fodboldaktiviteter. Systemerne samler sammen, så ikke klubben skal finde frem til de mennesker, der har deltaget ved de samme kampe, træninger og sociale arrangementer. Der skal således blot indsættes en tekst til e-mailen. 

Find funktionen på den enkelte spiller, træner eller holdleders profil i KlubOffice, under fanen 'Statistik'

 

Covid 19 Billede KOVælg et datointerval på maksimalt 30 dage og tryk søg. Antallet af personer, som vedkommende har været i kontakt med, vises nu på siden. Alle kontakter kan overføres til en besked fra knappen under. Kontakter inkluderer både trænere og holdledere samt spillere og deres 'kontaktpersoner'

Funktionen er særligt nyttig, hvis holdene bruger KampKlar. Så medtager sammentællingen nemlig også fx træninger, aktiviteter og møder, hvor den pågældende har deltaget.

Foruden KampKlar-aktiviteter, er sammentællingen lavet ud fra de elektroniske holdkort, hvor personen optræder. Det gælder både holdkammerater - men også trænere og ledere, som også er kommet med på holdkortet. 

Besked til modstanderhold

KlubOffice samler altså medlemmer, trænere og ledere sammen, som en corona-smittet har været i kontakt med i klubben. Men på den anden banehalvdel står som bekendt også et modstanderhold. 

De kampe, hvor spilleren har været på holdkortet, kan søges frem fra arkivet på fanen ’Fodboldspiller’. Det gælder også for trænere og ledere via fanen ’Træner/holdkontakt’. 

Faner Covid I Kluboffice
På den enkelte kamp er der direkte link til kampinfo-siden på dbu.dk, hvor holdkortet fremgår for holdene.
Gå Til Kampnummer Corona

Så kan klubben vælge at kontakte modstanderholdets kontaktpersoner, der kan findes på det enkelte hold i rækken i Fodbold app’en, og på DBU- og lokalunionernes hjemmesider.  

Hold dig opdateret på fodboldens Corona-anbefalinger her. 

 

Luk