Menu

Skab klubliv fra sidelinjen med LIVE kampe

image
Thomas Kristensen
26. juli 2019 kl. 14:03
"Hvad står den?" Måske et af de mest stillede spørgsmål på banerne, i klubhuset og på SMS'er. Du kan få det fulde overblik, direkte på jeres egen side, med en Klub-CMS hjemmeside og et korps af 'Livescore indberettere' på sidelinjen.

Gør brug af mobilerne på sidelinjen 

De er der, trofast på sidelinjen; mobiler, forældre og fans. Hvorfor ikke gøre brug af dem? Med et korps af 'Livescore/kampfakta indberettere' kan klubbens kampe blive til meget mere end bare et tomt resultat. Der er således mulighed for at tilføje både målscorere, assists, kort og udskiftninger undervejs i kampen. Og skulle der ryge et mål eller en assist i svinget, kan det blive indberettet som 'Kampfakta' efterfølgende. Se hvordan du opretter 'Livescore/kampfakta indberettere' i KlubOffice her. 

Læs mere om hvordan du bruger livescore/kampfakta funktionen her. 

Livescore og kampfakta kan bruges til meget mere end blot underholdning under kampen. I en større DBU-undersøgelse svarer 3 ud af 4 fodboldspillere, at de bliver motiveret til at spille mere fodbold af statistik og indblik i egne præstationer. 

I 2018 var U18 DM Ligaen den mest livescorede række i landet. Det havde i følge Emilie Dolleris Billing fra Fortuna Hjørring, stor indflydelse på hendes fodboldhverdag uden for banen:

"Jeg bruger Fodbold app'en først og fremmest til at kunne følge mit eget hold og de andre i U18DM ligaen LIVE. Men også for at kunne se hvor i tabellen vi ligger, hvornår vi skal spille kamp og se de forskellige statistikker i min egen række," fortalte Emilie. Læs hele artiklen her. 

Det er kun kampe med resultater, stillinger og holdkort, der kan livescores. 

Klubbens hjemmeside som livescore-platform

I DBU's hjemmesidesystem, skræddersyet til fodboldklubber, Klub-CMS, kan jeres klub - i bedste Tipslørdag-stil - få klubbens kampe helt ud på hjemmesiden. Her kan der således sættes moduler op, som gør det muligt at følge med LIVE i alle klubbens igangværende kampe, som vist i animationen her: 

Livescore-modulet kan både sættes ind på forsiden, eller på undersider, som fx en holdside, som således kun vil vise det enkelte holds kamp. Se hvordan du sætter livescore-moduler op her. 

Har I endnu ikke en Klub-CMS hjemmeside i jeres klub, kan I lige nu prøve helt gratis i 30 dage. 

Få besked, når klubbens hold spiller 

Med 'Mine hold' i Fodbold app'en kan du følge klubbens hold gennem sæsonen. Du kan også vælge at få notifikationer ved kampstart og kampændringer, så du altid er opdateret. På den måde kan forældre, fans og andre interesserede følge med i klubbens kampe - og selvfølgelig holde øje med det hele på klubbens hjemmeside. 

Se hvordan du sætter notifikationer op fra Fodbold app'en her.