Menu

Banebooking skaber overblik

image
Thomas Kristensen
15. oktober 2019 kl. 10:10
Med det nye banebooking-modul kan du skabe et bedre overblik over kampe og træninger på klubbens anlæg.

Baneplaner, omklædningsrum og træningstider kan være vanskeligt at holde snor i - særligt hvis det vandrer rundt på en Excel-fil, eller blot gemmer sig på én persons computer. Du kan med det nye banebooking-modul skabe overblik over aktiviteterne på anlægget. 

Opret klubbens baner og omklædningsrum 

Først og fremmest skal du sørge for at oprette alle din klubs baner og omklædningsrum, så du kan vælge mellem dem, når du skal booke baner. Det gør du fra 'Klubben' --> 'Baner' eller 'Omklædningsrum'. Se hvordan du opretter klubbens baner her. Og hvordan du opretter omklædningsrum her. 

Kampe og træninger i kalenderen 

Nu kan du begynde at plotte træninger og kampe ind i kalenderen, og skabe det samlede overblik over alle de aktiviteter, der er i klubben fra uge til uge. 

Kampe 

Gå til 'Banebooking' under 'Turneringer og hold'. Her kan du finde alle de kampe, der skal spilles på klubbens anlæg i den periode du vælger. Vælg den bane, hvor kampen skal spilles - og et omklædningsrum til hold og dommer, som vist herunder: 

Når du har lavet bookingen, bliver bane og omklædningsrum også vist på kampen i Fodbold app'en, så modstanderholdet og dommer(ne) også er informeret: 

Træninger 

På det enkelte stamhold i KlubOffice kan du notere 'træningstider', som automatisk overføres til 'Banebooking'. Du kan vælge at sætte en start- og slutdato på, hvis jeres træningstider varierer fra sæson til sæson. 

Træningstiderne bliver automatisk ført med videre i 'Banebooking', hvor du kan se visningen i kalenderen. Husk at sætte hak i 'vis træningstider' for at få visningen med i kalenderen. 

Hvis din klub har en Klub-CMS hjemmeside kan træningstiderne trækkes direkte med over - på en holdside, eller som samlet visning af træningstider for alle klubbens hold. Se her hvordan du bruger 'Træningstider' modulet.