1) Her får du en oversigt, over alle de mails som er udsendt fra KlubOffice, både de manuelle emails, og de mails som automatisk udsendes, for eksempel i forbindelse med automatisk kontingentkørsel.

2) Dobbeltklik på en linie i oversigten, og der åbner et vindue som viser den email som blev sendt

3) Klik på ikonet "Opret en ny E-mail" eller tast Alt+n for at starte en ny email

4) Send mail vinduet åbner nu, og du kan her starte med at klikke på "Til" for at tilføje modtagere af emailen.

NB! Email'en bliver automatisk sendt som Bcc til alle modtagere

5) Når du skal søge medlemmer frem, kan du vælge enten at søge direkte på medlemmer, eller ud fra personer og specifikke klubhverv. I eksemplet her, har vi valgt at søge på Klubpersoner og klubhvervene "Klub-CMS ansvarlig" og "Klub-CMS bruger".

Marker de medlemmer som skal modtage email'en og klik på "Tilføj valgte medlemmer"

6) Udfyld nu en emne overskrift og selve indholdet i mailen. Tilføj evt. også en fil som skal vedhæftes.

Når det hele er som det skal være, så klik på "Send mail"

7) Mailen bliver nu sendt, og du får vist mailen, som hvis du dobbeltklikkede på den i oversigten.