Klubinfo

Menupunkt - "Klubben" -> "Klubinfo" -> "Klubstamdata"

Under menupunktet "Klubinfo", lander man som standard på sektionen for "Klubstamdata" hvor man indtaster alle klubbens stamdata, lige fra adresse/kontakt oplysninger til åbningstider m.v. Siden er opdelt i flere "sektioner" som hver især er beskrevet herunder:

1) Stamdata

I sektion "Stamdata" indtastes klubbens stamdata, herunder adresse og kontaktoplysninger.

2) Indstillinger

Under sektionen "Indstillinger" kan der defineres forskellige indstillinger til forskellige områder i KlubOffice.

• Begrænset spillerdeling
    • Her kan markeres hvis man ønsker selv at markere de spillere som evt. samarbejdsklubber kan søge frem i kampklar i til elektronisk holdkort.
  • Kampklar
    • Her kan markeres om der kan oprettes nye stamhold direkte fra KampKlar på Mit DBU eller om der kun kan vælges mellem allerede oprettede stamhold.
  • Automatisk holdkortspærring
    • Markeres denne funktion vil nye medlemmer, som kommer ind i klubben via online indmeldelse med angivelse af en tidligere klub, automatisk blive spærret for påsætning på holdkort indtil spillercertifikatet er modtaget fra den tidligere klub. Når spillercertifikatet modtages, vil medlemmet automatisk blive åbnet op igen.
  • Automatisk restancespærring
    • Aktiveres denne funktion vil ALLE medlemmer, som er i restance efter det antal dage som defineres under "Forfaldsdage", automatisk blive holdkortspærret. Når medlemmet har fået bragt sin balance i 0, vil medlemmet automatisk blive åbnet op for holdkort igen.
    • Denne automatiske spærring, og senere åbning, bliver KUN udført i forbindelse med en natlig kørsel. Det betyder, at et medlem som udligner sin balance først bliver åbnet for holdkort den kommende nat.
  • Infomail vedr. personændringer i navn/køn/fødselsdato/email
    • Her kan angives om der skal udsendes daglig, ugentlig eller ingen infomail med information om personændringer.
    • Vælger man at modtage en infomail, skal man også vælge hvilke klubhverv som skal modtage denne infomail.

3) Standard spilledragt & supplerende information

Under Standard spilledragt, kan man se hvilken spilledragt for både hjemmebane og udebane, som lokal-unionen har registreret på klubben. Skal dette ændres, så kontakt lokal-unionen.

Under Supplerende information kan man se lidt yderligere information om klubben, samt indtaste et evt. kreditor nr. samt CVR nr. Under online betaling, kan man se sine QuickPay informationer, såfremt man er tilmeldt Online betaling.

4) Åbningstider

Under åbningstider er det muligt at angive i hvilke tidsrum at klubben har åbent.