Online Betaling

Menupunkt - "Klubben" -> "Klubinfo" -> "Online Betaling"

For at komme i gang med online betaling i KlubOffice - skal klubben aktivere online betaling via knappen 'Aktiver Online betaling'.

Efter at klubben har aktiveret online betaling - så vil I modtage en mail omkring oprettelse af kontrakt med Clearhaus (de står for Visa, Mastercard og evt. MobilePay). Når denne kontrakt er udfyldt (af jer) og godkendt af Clearhaus - så skal I kontakte DBU IT og så vil selve online betaling i KlubOffice blive aktiveret.

Ud over dette så skal klubben have en aftale med en betalingsgateway.

Betalingsgateway

Som betalingsgateway bruger KlubOffice Quickpay og prisen er:

- Ingen afgift på oprettelse

- Månedlig abonnement på 149,- kr. (alle 12 måneder)

250 gratis månedlige transaktioner (efterfølgende 0,25 kr.)

Aftalen med QuickPay oprettes automatisk af DBU. Udover denne betalingsgateway skal man også have en aftale med en eller flere kortudbydere.

For Visa / Mastercard bruges Clearhaus og her er priserne:

- Gratis oprettelse

- Ingen månedlig ydelse

- 1,25 % gebyr på alle transaktioner (visa / mastercard)

Aftalen med Clearhaus er helt elektronisk og følger automatisk med - ved aktivering af online betaling.

DBU udfylder en kontrakt og I får login oplysninger tilsendt - så udfylder i resten af kontrakten og denne bliver aktiveret på jeres QuickPay aftale.

For MobilePay bruges Clearhaus og her er priserne:

- Gratis oprettelse

- Månedlig abonnement på 49,- kr. (alle 12 måneder)

- Gebyr på 1,- kr. pr. transaktion + kortgebyr

- Tilmelding sker ved at kontakte DBU IT på it@dbu.dk

For Dankort bruges Nets og her er priserne:

- Oprettelse på 250,- kr

- Årsabonnement på 1.100,- kr

- Gebyr pr. betaling på 0,54 kr. + 0,19% (max 2,50 kr.) pr. transaktion

Aftalen med Nets skal klubben selv lave og efterfølgende oplys DBU (via it@dbu.dk) om det oprettede Business nummer og branchekode

Selve kontrakten med Nets kan man finde på dette link (Vælg "Internethandel - betaling online")

Hvis klubben vil gøre brug af automatisk kontingentkørsel med abonnementsordning - så skal denne formular også udfyldes i forbindelse med Nets (hos Clearhaus er det godkendt med selve aftalen)
Der skal vælges 'Særligt for Internet & Post- og Telefonordre' -> 'Abonnementsbetaling på eksisterende aftale' og formularen udfyldes.

For at kunne bruge Online betaling i KlubOffice, så skal dette aktiveres i KlubOffice.

1) Gå i menuen "Klubben" -> "Klubinfo" og klik på punktet "Online betaling"

2) klik på "Aktiver Online betaling"