Afdelinger

Her kan der oprettes afdelinger og det er også her at der oprettes nye sportsgrene til flerstrengede foreninger.

OBS: Hvis der ikke er oprettet andre sportsgrene - så vil dropdownen med sportsgren være grå og default stå til Fodbold.

For at oprette en nye afdeling eller sportsgren - skal du trykke på 'Opret ny afdeling'

Afdelingsnr.:

Dette nummer tildeles automatisk af KlubOffice

Sportsgren

Det er her man kan vælge at oprette en ny sportsgren - så flerstrengede foreninger delen af KlubOffice bliver aktiveret.
Skulle der mangle en sportsgren - så skriv til kluboffice@dbu.dk og så bliver den oprettet.

Navn:

Her skrives afdelingens navn - man kan vælge mellem nogen predefinerede navne eller man kan skrive et navn selv.

Beskrivelse

En beskrivelse af afdelingen. Dette vises som beskrivelse til afdelingen - hvis klubben bruger scriptet til at vise online indmeldelse på klubbens hjemmeside.

Sortering

Sortering kan bruges til at bestemme i hvilken rækkefølge afdelingerne skal vises i, i rul-ned bokse. Afdelingerne sorteres faldende efter den højeste værdi i feltet sortering.
Hvis du er ligeglad med sorteringen eller at afdelingerne skal sorteres alfabetisk, skal du efterlade feltet tomt.

Online indmeldelse

Vis på tilmeldingslisten

Sættes der hak her - så vises afdelingen på tilmeldingslisten på klubbens hjemmeside

Åben for tilmelding

Sættes der hak her - så kan man tilmelde sig afdelingen i klubben

Kontingentstats

Den kontingentsats - som der skal betales for at være medlem i denne afdeling.
Satserne oprettes her - se vejledning

Debitorgruppe

Den debitorgruppe som medlemmer skal have - hvis de indmelder sig i afdelingen.
Debitorgrupperne oprettes her - se vejledning

Online betaling

Aktiver online betaling:

Hvis der er lavet en aftale omkring online betaling - så kan der aktiveres på afdelingen.

Indtægtsføres på konto

Den konto - hvor indbetalingerne skal indtægtsføres.

Abonnementsordning

Hvis klubben vil bruge abonnementsordning og medlemmer SKAL tilmelde sig ved online tilmelding - så skal der sættes hak i her.

Kontingentsatsrabat

Her vælges den kontingentsatsrabat som der skal bruges ved online indmeldelse i denne afdeling

Gebyrer

Indmeldelsesgebyr
Skal nye medlemmer betale et indmeldelsesgebyr i forbindelse med online indmeldelsen/betalingen, skal gebyret indtastes her.
Konto til Indmeldelsesgebyr
Her indtastes det kontonr. som indmeldelsesgebyret skal bogføres ind på.
Administrationsgebyr
Skal nye medlemmer betale et administrationsgebyr i forbindelse med online indmeldelsen/betalingen, skal gebyret indtastes her.
Konto til administrationsgebyr
Her indtastes det kontonr. som administrationsgebyret skal bogføres ind på.

Tryk på 'Gem' knappen og afdelingen (evt. ny sportsgren) bliver oprettet og vist på listen over afdelinger.