Indstillinger

Menupunkt - "Klubben" -> "Klubinfo" -> "Indstillinger"

Under sektionen "Indstillinger" håndteres alle de forskellige indstillinger som der er til forskellige områder i KlubOffice. Området vil stille og roligt blive udvidet om vil fremover være det centrale sted for indstillinger til KlubOffice systemet.

1) Generelt

• Begrænset spillerdeling
    • Her kan markeres hvis man ønsker selv at markere de spillere som evt. samarbejdsklubber kan søge frem i kampklar i til elektronisk holdkort.
  • Kampklar
    • Her kan markeres om der kan oprettes nye stamhold direkte fra KampKlar på Mit DBU eller om der kun kan vælges mellem allerede oprettede stamhold.
  • Automatisk holdkortspærring
    • Markeres denne funktion vil nye medlemmer, som kommer ind i klubben via online indmeldelse med angivelse af en tidligere klub, automatisk blive spærret for påsætning på holdkort indtil spillercertifikatet er modtaget fra den tidligere klub. Når spillercertifikatet modtages, vil medlemmet automatisk blive åbnet op igen.
  • Automatisk restancespærring
    • Aktiveres denne funktion vil ALLE medlemmer, som er i restance efter det antal dage som defineres under "Forfaldsdage", automatisk blive holdkortspærret. Når medlemmet har fået bragt sin balance i 0, vil medlemmet automatisk blive åbnet op for holdkort igen.
    • Denne automatiske spærring, og senere åbning, bliver KUN udført i forbindelse med en natlig kørsel. Det betyder, at et medlem som udligner sin balance først bliver åbnet for holdkort den kommende nat.
    • Når et medlem spærres/åbnes vil der automatisk blive udsendt en infomail til medlemmet om dette, såfremt er angivet en e-mail skabelon som skal bruges ved henholdsvis spærring og åbning. Er der IKKE angivet en e-mail skabelon, bliver der blot ikke udsendt noget.

2) Kommunikation

• Her kan angives om der skal udsendes straks, daglig, ugentlig eller ingen infomail med information om
    • Personændringer
    • Nye medlemmer til godkendelse
    • Anmodninger om spillercertifikater
    • Medlemmer med automatisk restancespærring/åbning
  • Vælger man at modtage en infomail, skal man også vælge hvilke klubhverv som skal modtage denne infomail.

Se mere i videoen her:

3) Økonomi

• QuickPay
    • Her angives klubbens quickpay informationer, hvis klubben benytter online betaling.
    • Klubben kan IKKE selv ændre i disse informationer, og skal derfor kontakte DBU IT hvis der skulle være ændringer til dette.