Indstillinger

Menupunkt - "Klubben" -> "Klubinfo" -> "Indstillinger"

Under sektionen "Indstillinger" håndteres alle de forskellige indstillinger som der er til forskellige områder i KlubOffice. Området vil stille og roligt blive udvidet om vil fremover være det centrale sted for indstillinger til KlubOffice systemet.

1) Generelt

• Begrænset spillerdeling
    • Her kan markeres hvis man ønsker selv at markere de spillere som evt. samarbejdsklubber kan søge frem i kampklar i til elektronisk holdkort.
  • Kampklar
    • Her kan markeres om der kan oprettes nye stamhold direkte fra KampKlar på Mit DBU eller om der kun kan vælges mellem allerede oprettede stamhold.
  • Automatisk holdkortspærring
    • Markeres denne funktion vil nye medlemmer, som kommer ind i klubben via online indmeldelse med angivelse af en tidligere klub, automatisk blive spærret for påsætning på holdkort indtil spillercertifikatet er modtaget fra den tidligere klub. Når spillercertifikatet modtages, vil medlemmet automatisk blive åbnet op igen.
  • Aktiver online udmeldelse
    • Giver mulighed for, at medlemmer vi Mit DBU, Fodbold App'en eller et online script, kan anmode klubben om at blive udmeldt fra én, flere eller alle sportsgrene.

2) Klubhvervsanmodninger

• Her vælges hvilke klubhverv som det skal være muligt at anmode om via Mit DBU

3) Kommunikation

• Her kan angives om der skal udsendes straks, daglig, ugentlig eller ingen infomail med information om
    • Personændringer
    • Nye medlemmer til godkendelse
    • Anmodninger om udmeldelse
    • Anmodninger om spillercertifikater
    • Medlemmer med automatisk restancespærring/åbning
    • Banebookingændringer
    • Automatisk bogføring

Vælger man at modtage en infomail, skal man også vælge hvilke klubhverv som skal modtage denne infomail.

Se mere i videoen her:

4) Automatisk restancespærring

• Aktiveres denne funktion vil ALLE medlemmer, som er i restance efter det antal dage som defineres under "Forfaldsdage", automatisk blive holdkortspærret. Når medlemmet har fået bragt sin balance i 0, vil medlemmet automatisk blive åbnet op for holdkort igen.
  • Denne automatiske spærring, og senere åbning, bliver KUN udført i forbindelse med en natlig kørsel. Det betyder, at et medlem som udligner sin balance først bliver åbnet for holdkort den kommende nat.
  • Når et medlem spærres/åbnes vil der automatisk blive udsendt en infomail til medlemmet om dette, såfremt er angivet en e-mail skabelon som skal bruges ved henholdsvis spærring og åbning. Er der IKKE angivet en e-mail skabelon, bliver der blot ikke udsendt noget.
  • Automatisk restancespærring påvirker kun registrerede fodboldspillere

5) Automatisk bogføring

• Ønsker man at benytte sig af automatisk bogføring, så skal det blot aktiveres i feltet her.
  • Når funktionen aktiveres skal man samtidig angive hvilken kassekladde som benyttes til bogføring og dermed hvilken bilagsnr. serie som der skal benyttes i forbindelse med bogføringen.
  • Når funktionen er aktiveret, så kører der hver nat et job, som automatisk overføre alle ventende online betalinger til den valgte kassekladde og efterfølgende bogfører denne helt automatisk.
  • Har man under kommunikation valgt at modtage en statusmail om automatisk bogføring sendes der, efter at jobbet er kørt, en statusmail med information om antallet af bogførte betalinger samt eventuelt fejlede bogføringer.

6) QuickPay

• Her angives klubbens quickpay informationer, hvis klubben benytter online betaling.
  • Klubben kan IKKE selv ændre i disse informationer, og skal derfor kontakte DBU IT hvis der skulle være ændringer til dette.