Menu

Opdateringer lagt online den 20-11-2017

image
20. november 2017 kl. 11:31

Nye KlubOffice funktioner:
1. Flere kolonner på afdelingsoversigten
Der er nu tilføjet kolonner for "Abonnementsordning" og "Kontingentsatsrabat" på afdelingsoversigten under menu punktet "Klubben" -> "Afdelinger"

2. Personligt valg af kolonner i medlemsoversigten
De kolonner, som man sidst har haft markeret i en medlemsoversigt, bliver nu husket og automatisk vist fremover.

Derudover er det samtidig blevet muligt at gemme en søgning, f.eks. en søgning som man tit benytter med udvidet filtrering, og hurtigt få denne søgnings resultater vist ved blot at klikke på "Hent gemt søgning"

3. Personligt valg af kolonner i Debitorsaldolisten
De kolonner, som man sidst har haft markeret i en Debitorsaldolisten, bliver nu husket og automatisk vist fremover.

4. Automatisk restancespærring
Det er nu muligt, under indstillinger i menupunktet "Klubinfo", at aktivere "Automatisk restancespærring" og angive antal dage efter betalingsdato at spærringen skal sættes. 

Når funktionen er aktiveret, så vil der hver nat blive kørt en kørsel, som automatisk laver en holdkortspærring af de medlemmer som måtte være i restance. Når medlemmet så har betalt sit udestående, eller er blevet krediteret, vil medlemmet i den natlige kørsel automatisk får fjernet sin spærring.

Når et medlem spærres, via den automatiske restancespærring, vil der blive indsat teksten "Automatisk restancespærring" som årsag til spærringen. Både markering for "Spærret til holdkort" og teksten i "Årsag til spærring" bliver automatisk (via den natlige kørsel) slettet når medlemmet ikke længere har en restance i klubben.

 


KlubOffice fejlrettelser/justeringer:

  • Online indmeldelse med online betaling, og en 100% rabat som dermed resulterede i en 0 opkrævning, fejlede i QuickPay og medførte at indmeldelsen ikke blev gennemført. Det er nu rettet, så en opkrævning der resulterer i en 0,- kr opkrævning, nu blot tilmeldes evt. abonnementsordning.