Menu

Opret træningskamp


Fra Mit DBU kan du - hvis du har klubhvervet 'Træningskampopretter' eller 'KampKlar'* - oprette træningskampe, som du har aftalt med andre klubber. 

Træningskampen skal efterfølgende godkendes af klubben i KlubOffice, før den evt. kan tilføjes til holdets aktivitetskalender i KampKlar.

*klubben kan vælge at begrænse oprettelse af træningskampe, til personer med klubhvervet 'Træningskampopretter'. 

 

Sådan gør du:
Udfyld som minimum de obligatoriske informationer i sektionerne

'Info om mit hold':

'Info om modstander':

'Niveau': 

Og 'Spilletidspunkt og sted': 

I forbindelse med udfyldelsen af formularen er det værd at holde sig for øje:

  1. Det er en rigtig stor hjælp for din trænerkollega, hvis du udfylder DBUId på modstander. På den måde får vedkommende nemlig både en notifikation og en e-mail hvis/når din klub har godkendt træningskampen. Alternativt kan du også angive e-mail på modstander.

  2. Du kan kun angive et baneønske, hvis din klub har registreret baner i KlubOffice. Desuden er der kun tale om et ønske, og det er altså ikke sikkert klubben kan opfylde ønsket.


Restriktioner:
Din klub kan begrænse hvem der kan oprette træningskampe via KlubOffice. I det tilfælde vil en gul infoboks med teksten "Den eller de klubber, som du har adgang til, tillader ikke oprettelse af træningskampe" fremkomme. 

Fodbold app nyheder 30. januar kl. 20:16
Fodbold app’en i nyt design – nu også til Android Der er nyt design på vej til hele dansk fodbolds app. Nu er det også muligt at få en forsmag på det, hvis man bruger en Android telefon- eller tablet.
Opdateringer
26. januar kl. 19:20 Systemopdatering 25. januar 2023
Nyheder 2023
16. januar kl. 12:32 Træningskampe dribler ud i hænderne på træneren
Opdateringer
11. januar kl. 14:44 Systemopdatering 11. januar 2023
Julekalenderens låger
24. december kl. 08:02 24. december - Kampvideoer fra Veo