Menu

Opret træningskamp


Fra appen kan du - hvis du har klubhvervet 'Træningskampopretter' eller 'KampKlar'* - oprette træningskampe, som du har aftalt med andre klubber.  Træningskampen skal efterfølgende godkendes af klubben i KlubOffice, før den evt. kan tilføjes til holdets aktivitetskalender i KampKlar.

Inde på forsiden af 'Træningskampe', kan du se de træningskampe som du har oprettet, som enten er godkendte (1) eller afventer klubgodkendelse (2). I begge tilfælde, kan du klikker på kampen for yderligere information (2) og (4).

*klubben kan vælge at begrænse oprettelse af træningskampe, til personer med klubhvervet 'Træningskampopretter'. 

 

 

Sådan opretter du en træningskamp:
Tryk på knappen 'Opret træningskampen' i headeren (5). Herefter kommer du ind på en formularside, hvor du som minimum skal udfylde de obligatoriske informationer i sektionerne 'Info om mit hold', 'Info om modstander, 'Niveau' Og 'Spilletidspunkt og sted': 

 


I forbindelse med udfyldelsen af formularen er det værd at holde sig for øje:

  1. Det er en rigtig stor hjælp for din trænerkollega, hvis du udfylder DBUId på modstander. På den måde får vedkommende nemlig både en notifikation og en e-mail hvis/når din klub har godkendt træningskampen. Alternativt kan du også angive e-mail på modstander.

  2. Du kan kun angive et baneønske, hvis din klub har registreret baner i KlubOffice. Desuden er der kun tale om et ønske, og det er altså ikke sikkert klubben kan opfylde ønsket.


Restriktioner:
Din klub kan begrænse hvem der kan oprette træningskampe via KlubOffice. I det tilfælde vil der, der hvor du vælger din klub, stå: 'Du mangler adgang. Vælg for at anmode klubben'. Trykker du her, vil du komme videre til siden 'Anmod om hverv', som sender en anmodning fra dig til klubben. 

Luk