Menu

Sekundær livescoreindberetter

Der kan kun være én primær livescoreindberetter på en kamp. Når bolden er taget, er det vedkommende som overordnet styrer slagets gang.

Men andre Livescoreindberettere (som har tilknytning til holdene) kan være "sekundære indberetter", hvilket vil sige at disse - real time under kampen - kan rette navn på de forskellige hændelser; f.eks. ved at rette "ukendt spiller" til et spillernavn. Eller tilrette et fejlagtigt anført navn til et korrekt. 

For at fungere som sekundær indberetter, skal du have hvervet Livescore/Kampfaktaindberetter for en af klubberne. Du kan kun rette alm. hændelser som mål, kort og ind-udskiftninger - men ikke overordnede hændelser, så som Kamp start, Kamp slut osv.

Sådan gør du i praksis, hvis du vil være sekundær indberetter:

  1. Du kan finde kampen på to måder:
    a. Via Burgermenuen, Kampe og Turneringer, Indberet Livescore.
    b. Via genvej til Indberet Livescore nederst på forsiden (hvis du selv har oprettet genvejen).

EFTER du har valgt kampen i Indberet livescore (på en af de tre faner):

  1. I toppen af kampen kan du se hvem som er primær livescoreindberetter. (NB! Hvis vedkommende vil afgive bolden, kan dette gøres via de tre prikker i toppen af billedet)
  2. Tryk på hændelsen -> spillernavnet du vil rette eller "Ukendt spiller" 
  3. Tryk på rediger
  4. Vælg nu det korrekte navn fra listen
  5. Vælg evt. assist (hvis det er mål)

Hændelsen er nu opdateret. TAK fordi du beriger kampen med korrekte data.

Bemærk: Hjemmeholdet kan tage bolden indenfor 7 dage før kampens start. Udeholdet kan - hvis ikke hjemmeholdet allerede HAR taget bolden - gøre dette inden for 24 timer før kampstart.

Luk