Menu

Mine Fodboldgenveje

Mine Fodboldgenveje giver dig mulighed for at bygge en personlig genvejsside, så du nærmest ikke behøver at anvende Burgermenuen i det daglige :-)
Du ved dog, at ALT indhold er samlet i Burgermenuen, hvis du skulle få brug for et menupunkt, som du ikke plejer at anvende. Eller måske har du fået en ny rolle, eller et nyt hverv i klubben, som gør en given funktion nødvendig for dig.

I Mine Fodboldgenveje finder du 

  • Min Supergenvej = din yndlings genvej af alle genveje
  • Mine Genveje = dine øvrige valgte genveje


Min Supergenvej
Dine Supergenvej er den hvide "bold" i den flydende menu (floating menuen), som altid følger dig rundt i app'en. Du kan redigere din Supergenvej på to måder:

1) Long press på den af dine Genveje, som du ønsker at have som Supergenvej. Vælg derefter "Gør til Min Supergenvej".

2) Tryk på "Rediger" i Supergenvejs området og vælg derefter den af dine genveje, som du ønsker at opgradere til Supergenvej.Herefter kan du se den hvide bold ændre ikon i floating menuen. Du kan kun have én Supergenvej. Men til gengæld så mange alm. genveje du ønsker. Du kan tillige selv bestemme rækkefølgen som genvejene vises på.

Mine Genveje
Dine genveje er en samling af de personlige menupunkter du anvender mest. Dermed følger dine genveje med dig rundt i app'en, da du altid kan trykke på genvejssymbolet i floatingmenuen for at komme til dem. 

Tilføje genveje
Sådan tilføjer du nye genveje - der er to måder:

Enten
1) Du kan long presse på et menupunkt i Burgermenuen og vælge "Føj til Mine Genveje"
eller
2) Tryk på "Rediger" under dine Genveje. Tryk på det lille "øje" ud for den Genvej du ønsker at tilføje og vælg herefter pil tilbage.

 

Fjerne genveje
Sådan fjerner du genveje - der er to måder:
Enten
1) Du kan long presse på et menupunkt i Burgermenuen og vælge "Fjern fra Mine Genveje"
eller
2) Tryk på "Rediger" under dine Genveje. Tryk på det lille "øje" ud for den Genvej du ønsker at fjerne, og vælg herefter pil tilbage.

 

Luk