Menu

Oversigt over adgangskort - info til eliteklubberne

De digitale adgangskort vises via DBU Wallet i DBU's Fodbold app.

Hvilke rækker giver kortene adgang til? - Se reglerne her.

På telefonen ser det således ud:

DBU Partoutkort - dobbelt:


Forside

Bemærk at kortet KUN er aktivt, såfremt ordet "GYLDIGT" er i bevægelse ude i venstre side af kortet (ordet kører ind og ud af skærmen). Det er sikkerheden for at kortet er aktivt. Altså at det ikke kun er et billede (skærmdump) som er sendt videre. Kortet er kun gyldigt med billede (det tager systemet højde for). Billedet skal være "pasformat" og tydeligt vise personens ansigt.

og bagsiden, når man "flipper rundt" på VEND:


 bagside

Dobbeltkortet kan udlånes, hvilket så ligesom hidtil - betyder at det bliver til et enkeltkort - læs mere om udlån her.

Det vil så tage sig sådan ud hos låner (som her er personen "Charlotte Christensen"), som dermed kun kan gå selv på dette kort. Bemærk der skal stadig være "GYLDIGT" i bevægelse i venstre side for at kortet er gyldigt for denne ene person:

Indehaverens kort vil i udlånsperioden naturligvis så være inaktivt. 
Bemærk: Bagsiden vil ikke rette sig efter låner - men stadig vise udlåners rettigheder, som altså er sat ud af spil ved udlån.


DBU Partoutkort - enkelt:

Bemærk at kortet KUN er aktivt, såfremt ordet "GYLDIGT" roterer i venstre side af skærmen. Det er sikkerheden for at kortet er aktivt. Altså at det ikke kun er et billede (skærmdump) som er sendt videre. 

og bagsiden på enkeltkortet

Enkeltkort kan IKKE udlånes.

Bemærk også! Personer uden iPhone eller Android telefon, kan stadig få udstedt et fysisk kort, men dette drejer sig om meget få brugere. Det fysiske plastkort er dermed stadig gyldigt, om end der vil være meget få af disse.

Evighedskort for DBU guld- og sølvnåle
Da disse grupper ikke mister retten til et partoutkort, har vi valgt at udstyre disse med et evighedskort (dog altid med forbehold for gældende regler). Dette evighedskort kan både være digitalt og fysisk.

Der gælder ellers præcis de samme regler for kortene som hidtil. Reglerne kan læses her.

Hvem er berettiget til DBU Partoutkort?
Du kan læse mere om hvem som er berettiget til Partoutkort i dette afsnit.

Luk