Menu

Udlån af dobbeltkort - hvordan gør jeg det?

Som du kan se på dit adgangskort, så er der et gyldighedstjek på kortet ("GYLDIGT" bevæger sig ind og ud af skærmen), som viser kontrolløren at kortet er aktivt og gyldigt.

For at låne dit dobbeltkort ud til en person, som så kan gå ind selv til en given kamp, skal du (og låner) gøre følgende:


Kortindehaver:

1. Gå ind på dit eget adgangskort via DBU Wallet og tryk på "Udlån kort". Indtast kortlåners brugernavn (som vedkommende naturligvis har oplyst til dig - HUSK forskel på små og store bogstaver) og tryk på "OK".

2. Kortet er nu udlånt og dermed er dit eget kort ikke aktivt. Udlånet er på minimum 2 timer til en bruger. Under kortet fremgår det nu hvem du har udlånt kortet til. Efter min. 2 timer, kan du tilbagekalde lånet ved at klikke på "Tilbagekald lån". 

3. Når du har tilbagekaldt lånet, vil dit eget kort igen være aktivt. Og kortlåner vil nu ikke længere se kortet via sin DBU Wallet i Fodbold app'en.

Kortlåner:

1. Hvis ikke låneren i forvejen har Fodbold app'en, skal vedkommende downloade den. Se her hvordan.

2. Låneren skal logge ind med sin DBU profil. Har låneren ikke en profil, skal de oprette sådan en. Det kan gøres via app'en. Bemærk at der kan gå op til 2-3 dage for godkendelse af profil (hvis det sker op mod/i en weekend f.eks.).

3. Låneren oplyser sit brugernavn (ikke password) til kortindehaver, og afventer at denne aktiverer lånet. 

4. Kortet vil (efter et par minutter) fremgå af kortlåners DBU Wallet i Fodbold app'en - indtil kortindehaver vælger at tilbagekalde lånet. 

Hverken kortindehaver eller kortlåner får automatiske beskeder om udlåns ikrafttræden eller ophør.

NB! De overordnede regler betyder desuden at du, som er kortindehaver, ikke selv kan låne andre unions adgangskort fra samme lokalunion. Du kan som kortindehaver godt låne DBU partoutkort eller kort fra anden lokalunion end den som har udstedt dit eget.

Bemærk! Enkeltkort (dommer) er personlige og kan IKKE udlånes.

Luk