Menu

Indberet resultat fra stævnekampe (arrangørklub)

Flere steder er der en regel om, at man som arrangør af stævner skal indberette resultater fra alle stævnets kampe. 

Alle brugere, der er logget ind i Fodbold appen, kan indberette resultater. Hvis du er arrangør kan du se her, hvordan du lettest kommer til resultatindberetning på de enkelte kampe ved stævnet.

Det kan anbefales at tilføje holdet til 'Favoritter' - så bliver det lettere at finde frem til kampe og resultatindberetning i løbet af sæsonen.

Hvis man bruger KampKlar på holdet, kan man også komme direkte til kampprogrammet og således springe til punkt 3 i vejledningen herunder:

 

Sådan finder man kampe i puljen og indberetter resultater 

1) Klik på Burgermenuen på forsiden, og herefter 'Søg klub' (1) eller 'Søg' (2) fra 'Kampe og turneringer', hvis du fx vil søge på række eller kampnummer i stedet. 

 

 

 

2) Klik på klubbens navn og find det hold, der er med i puljen. Det er her, at man med fordel kan markere holdet med en stjerne, så de fremover ligger under 'Favoritter'

 

 

3) Tryk på 'Vis pulje kampe' i toppen, så ikke kun klubbens egne kampe vises. Nu kan man se alle kampe i puljen, og klikke ind på den, man vil indberette resultat på. 

 

4) Scroll ned på skærmen, og klik på 'Resultat/kampfakta'. 

 

5) Vælg en score for hjemme- og udehold og tryk på 'Indberet'. 

 

Samme procedure gentages for puljens andre kampe - men hvis holdet er under 'Favoritter', kan man springe direkte til punkt 3. 

Luk